czy ktos uzywa MEKKO TL20 jest tansza od Lowepro Topload Zoom AW ale czy podobna jesli chodzi o wykonanie i materialy ????
czy ktos uzywa MEKKO TL20 jest tansza od Lowepro Topload Zoom AW ale czy podobna jesli chodzi o wykonanie i materialy ????
Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo
Czy ktoś z Was używa Rolling Computrekker albo Computrekker Plus? Wymiarami niby się mieszczą w wytycznych IATA odnośnie bagażu podręcznego, ale jak to jest w praktyce jeśli chodzi o przyjmowanie na pokład w różnych liniach?
Zastanawiam się nad zmianą plecaka, coby nie musieć wozić plecaka+torby na laptopa.
Ewentualnie czy możecie polecić plecaki innych producentów?
Czy ktoś produkuje np. plecak foto na sprzęt + 2 laptopy? :-)
[mały offtop - coś dla fotorgafów z poczuciem humoru]
wczoraj w stodole widziałem piękną dyskretną rzecz..
a mianowicie torbę foto na ramię wielkości ok. ~45 cm x 30 cm x 25 cm..
a dyskrecję zapewniało ubarwienie torby - całość wyglądała jak KODAK GOLD 400 iso tylko powiększone jakieś 10 razy :] idealna kostka ze starym desginem opakowań kodaka.. oczojebny żółty kolor - obowiązkowy :]
ma ktoś zdjęcie tego cuda?![]()
jak widziales to nie mogles cyknac? :-P![]()
a swoja droga to faktycznie maskujaca ... od cholery i troche![]()
a ja zastanawiam się nad zakupem Lowepro Lens Case na 70-200 f/4 L. czy ktoś ma? który model najlepszy? może coś zamiennego?
I am FX
Witam! MAm pytanie do Ludzi z plecakiem Tamrac Adventure 7!
Czy zmieści się tam: 400D +17-50(tamron) 430EX, 50 1,8 i tele(sigma 70-300) ?
Czy warto dołożyć do mini trekkera i mieć porządny plecak? o ile Tamrac nie jest ...![]()
Tak zmieści się, dodatkowo jeszcze będziesz miał miejsce na coś w rodzaju 100 makro i do 400 spokojnie gripa podepniesz
EDIT:
jak byś chciał to mogę Ci nawet jakieś fotki podesłać.
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Ja ostatnio widziałem coś w stylu szelek z taka sakwą z przodu na brzuchu. Można tam było trzymać obiektywy i bardzo szybki dostęp do tego był. Może ktoś wie jak nazywa się takie cudo?
Newswear. Pojemne, bardzo wygodne. Dla fotoreporterow zwłaszcza. Nie do wszystkiego. Rzepy są bardzo głośne przy odpinaniu (owszem, trzymaja bardzo dobrze!) i nie nadaje się taki wynalazek do np. teatru. W dodatku w dzisiejszch czasach niebezpiecznie przypomina "pas szachida" albo torby na zapasowe magazynki co skutkuje nerwowymi reakcjami róznych takich specjalistów od AT. Btw. było już chyba w tym wątku, ale tak napęczniał że nie sposób odnaleźć.