A próbowałaś przywrócić ustawienia fabryczne? Często przed rozpoczeciem zabawy z aparatem ludzie czytają instrukcję i często coś przestawiają w opcjach. Spróbuj przywrócić ust.fabryczne.
Pozdrawiam
A próbowałaś przywrócić ustawienia fabryczne? Często przed rozpoczeciem zabawy z aparatem ludzie czytają instrukcję i często coś przestawiają w opcjach. Spróbuj przywrócić ust.fabryczne.
Pozdrawiam
A fakt sorki przeoczyłem.
Pozdrawiam
Tak, bateria jest cała. Oczywiście obiektywu nie mam drugiego. Będę musiała poszukać sobie jakiegoś fachowca i zapytać o radę. Dzięki wszystkim za pomysły!
To ja się podczepię z moim 450D, mam go miesiąc i jak na razie wszystkie zdjęcia które nie wyszły ostre to było z mojej winy a nie z winy aparatu , jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni.
P.S.Aparat był kupiony w Niemczech , obiektyw MIJ.
Pozdrawiam.
Witam.
Chociaż zaczynam z 400D po przeczytaniu instrukcji wszystko poszło gładko.
Jak na kit ostrość ok.
Proponuję serwis.
Pozdrawiam.
O rany, jak czytam te posty o problemach z focusem w 450 D, to aż się boję go kupić i zastanawiam się, czy w innych modelach canona (350 D, 400 D, 40 D, itd.) są takie problemy z FF/BF , zdjęciami rozmazananymi lub uszkodzonymi szkłami?
Dziwnie to wygląda, że już kilka osób trafiło na jakis trefny egzemplarz - to trochę dużo. Chyba, że większość mniej obeznanych użytkowników nie zauważa w ogóle, że coś jest nie tak z focusem, a widzą to tylko bardziej zaawansowani w wiedzy użytkownicy aparatów.
pzdr
Canon 500D + C 18-55 IS, C 55-250 IS, C 50/1.8, Canon SX50 HS, Canon S5 IS
Moje zdjęcia są tak nieostre że każdy, nawet ślepy to zauważy![]()
EOS 450D / EF-S 18-55 f/3.5-5.6 IS / EF-S 55-250 f/4.0-5.6 IS / RS60-E3 / Velbon CX540 / Tamrac Adventure 6 / LowePro TLZ Mini i parę filtrów