Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Pomysł jak najbardziej wart poparcia. Potrzebny jest tylko ktoś, kto byłby gotów przeprowadzić zbiórkę. Ponieważ zakładanie osobnego rachunku na pojedynczą zbiórkę jest zdecydowanie niecelowe ktoś z forumowiczów musiałby się podjąć przyjmowania wpłat na swoje prywatne konto i następnie dokonania zakupu sprzętu.
    Przy odrobinie wzajemnego zaufania można to w szybki i sprawny sposób przeprowadzić. Trzeba by jeszcze poinformować fundację o naszym zamiarze i ustalić gdzie, jak i kiedy moglibyśmy ten sprzęt przekazać.
    Ja mam w pełni funkcjonalne konto w mBanku, którego praktycznie na codzień nie używam, więc mogłoby ono do tego posłużyć; tylko nie wiem, czy wystarczy zaufania...

Prosze o deklaracje w tym wątku (lub na priv), czy w ogóle ktoś byłby skłonny w taki sposób dokonywać wpłat, a jeśli zbierze się kilka/kilkanaście potencjalnych ofiarodawców, to podam nr tego konta.
    Wszelkie inne pomysły również mile widziane.

Chciałbym tylko dodać, że przejrzałem WSZYSTKIE miejscowości:
    http://www.mammarzenie.org/ourKids.php
    i jest to w tej chwili jedyne dziecko, którego marzeniem jest aparat fotograficzny.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Ja mam w pełni funkcjonalne konto w mBanku, którego praktycznie na codzień nie używam, więc mogłoby ono do tego posłużyć; tylko nie wiem, czy wystarczy zaufania...
    Znakomicie, jako że jesteś userem z bardzo długim stażem i dorobkiem a tak że moderatorem, więc chyba nikt z chętnych do wsparcia akcji nie będzie miał problemu z zaufaniem.
    Co do samego aparatu, proponuję sprobować nazbierać na Olka E-410 z 14-42 i 40-150. Zawsze to nowy sprzęcik, dla dziecka to też może być ważne. Ewentualnie 350D + 18-55.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów