Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: pytanie o Canon EOS-1N w/ Power Drive Booster i nie tylko

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Za 200$ brałbym 1N bez zastanowienia (oczywiście, jeśli nie byłby uszkodzony). Jeśli nie chcesz go Ty, to weź dla mnie.
    Właśnie kupiłem! Viracocha dzięki za pomoc, jak byś chciał coś podobnego nabyć, daj znać na priv-> vanmurder at gmail.com
    ten miał wymieniana migawkę i na nowej, poprzedni właściciel zrobił tylko 3 rolki, jest trochę podrapany, ale ponoć działa bez zarzutu, używał go jakiś fotoreporter dla lokalnej gazety.

W rekach będę miał go, dopiero za kilka dni, jedzie do mnie z Teksasu.

Po pierwszej rolce na pewno podzielę się doznaniami.

Od 2 lat pstrykam 100% cyfrą, ale zmęczony już jestem bracketingiem wszystkich fotek z rodzinnych wypadów robionych 5D...
    jak mi za to płacą - nie ma bólu, ale jak mam z wszystkich zdjęć z wycieczki rodzinnej do Disneylandu robić HDRy to mi się zygać chce i dioptrie lecą od wybałuszania gał w ekran kompa ... potrzebuje coś co wypluwa dobre fotki z puszki stąd decyzja o powrocie do korzeni ...

pytanie nr 2:

jaki film na rynku ma teraz największa rozpiętość tonalną?
    ile EV? 10? więcej?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    200$ to bardzo dobra cena o ile nie jest on w jakis sposob trachniety. Osobiscie zastanowil bym sie nad 1v nawet bez boostera bo to super puszka ze swietnym Af . Mysle ze tak z 400$-600$ to taka dobra cena za 1V.

Pozdro
    Mam również 1V na oku, jak mi się uda wyrwać go w dobrej cenie, 1n pojedzie do Viracocha
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 25-05-2008 o 10:09 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów