Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Plecak Vanguard

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Powinieneś kupić plecak dostosowany do swoich potrzeb. Wiele zależy od tego ile zamierzasz brać ze sobą sprzętu i jaki posiadasz. Podany przez ciebie model na pierwszy rzut oka wydaje się być pozbawiony mocowania na statyw.
    Jeśli wyjeżdżasz w plener i zabierasz wszystko, może być to istotne. Jeśli w grę wchodzą drobne wypady i jesteś w stanie stwierdzić co ci będzie potrzebne, plecak nie musi być duży. Osobną sprawą są zabezpieczenia przeciwko zamoknięciu czy usztywnienia. W mieście zawsze wskoczysz w bramę czy do samochodu, inaczej może być w górach.
    Osobiście posiadam mini treckera Lowepro i dobrze mi służy.
    C-F-K - forever

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Powinieneś kupić plecak dostosowany do swoich potrzeb.
    Interesuje mnie plecak, do którego wejdzie korpus + 10-22 + 24-105 + 70-200 2.8 + lampa.
    Nie potrzebuję plecaka, po którego otwarciu mamy same przegródki na sprzęt - nie mam go i raczej nie będę miał aż tyle. W tym plecaku sprzęt jest w komorze dolnej. Jak byłem w MM to wsadziłem tam 40D z zapiętym 17-85 oraz Nikkora 70-300 VR . Komora spokojnie się zamknęła i jeszcze były 3 miejsca na inne obiektywy.
    Próbowałem znaleźć jakieś opinie o Vanguardach, jakieś testy, opisy itp. ale niestety nie ma za wiele o nich w sieci, dlatego założyłem taki wątek.
    ---------------------------
    stopka

Uprawnienia umieszczania postów