Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Strobist

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    POZNAN + 50

Domyślnie Strobist

czy sa organizowane jakies spotkania gdzie mozna zobaczyc , podotykac i sporobowac zrobic fotki wykorzystujac oswietlenie blyskowe?
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fmagik Zobacz posta
    czy sa organizowane jakies spotkania gdzie mozna zobaczyc , podotykac i sporobowac zrobic fotki wykorzystujac oswietlenie blyskowe?
    sprecyzuj dokładnie o co Ci chodzi. Wiem co to strobist/strobism (i bardzo mi się to podoba), mam sprzęt (zewnętrzne flashe, wyzwalacze radiowe itd), ale nie słyszałem jeszcze żeby u nas w Polsce były spotkania 'strobistyczne' podobne do tych zagranicznych.

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu
    Miasto
    POZNAN + 50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    sprecyzuj dokładnie o co Ci chodzi. Wiem co to strobist/strobism (i bardzo mi się to podoba), mam sprzęt (zewnętrzne flashe, wyzwalacze radiowe itd), ale nie słyszałem jeszcze żeby u nas w Polsce były spotkania 'strobistyczne' podobne do tych zagranicznych.

Pozdr.
    a szkoda gdyz ja chetnie bym sie wybral na takie spotkanie, zeby zobaczyc jak to w praktyce wyglada i jaki sprzet bedzie mi niezbedny- potrzebny zeby optymalnie wybrac kierunek przyszlych zakupow
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Uprawnienia umieszczania postów