Mam Canona Pixma IP 5300, jakosc wydruku bardzo dobra, cena wydruku juz nie tak zadawalajaca, wiadomo, w labie wychodzi taniej ale do nie masowej produkcji odbitek wystarcza. Drukuje na Emtecu, maja szeroki wybor papieru niezlej jakosci.
Mam Canona Pixma IP 5300, jakosc wydruku bardzo dobra, cena wydruku juz nie tak zadawalajaca, wiadomo, w labie wychodzi taniej ale do nie masowej produkcji odbitek wystarcza. Drukuje na Emtecu, maja szeroki wybor papieru niezlej jakosci.
5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...
Używam Canona Pixmy iP4500 i jestem zadowolony. Dobre fotki. Jest lepsza niż Pixma 4000, która była do tej pory moją podstawową drukarką do fotek i nie zawiodła mnie.
Ale z mojej obserwacji wynika, że pixmy nie lubią niefirmowego papieru (ja używam papieru Epson na zmianę z Canonem) oraz papieru firmowego HP
No i się stało wziąłem Epsona R800. Wczoraj doszedł ale dopiero przed chwilą znalazłem czas żeby go podłączyć.
Pierwsze wrażenia to:
- nie jest duża
- w miarę chich drukuje
- wydruku ok na pewno lepsze niż u mnie w mieście mogę zrobić. Więc dla mnie lub jeśli będę potrzebował coś na szybko to w zupełności wystarczy
A na ile starczają tusze to się okaże. Na razie idę się pobawić![]()
Nie miałem kiedy odpisać bo na tydzień wyjechałem i nie miałem za bardzo czas na forum (uf ile tu nowych postów) ale dobra. Drukarkę odesłałem żeby wymienili bo na zdjęciach maiłem różowe paski a nadruki na DVD były rozmazane więc jak przyślą nową to napiszę czy lepiej.
No i padlo na Canon Pixma ip4500 , i fajnie bo zdjatka z niej sa Extra![]()
Tak jak poprzednicy - polecam Canon Pixma. A jeśli chodzi o coś do zdjęć 10x15 to polecam Samsung 2020 lub 2040 - rewelacja za śmiesznie pieniądze. Mam 2040 - od 2020 różni się tylko tym, że ma czytnik kart oraz wyświetlacz, czyli może pracować samodzielnie. 2020 tylko z komputerem. Jakość wydruków identyczna. Tutaj ktoś chce sprzedać 2020: http://allegro.pl/item372817101_sams...er_40_szt.html
ja mam canona ip 4000;D drukuje plyty zdjeciai jest git;D zamieniki tuszy 35 z;D ma 4 pojemniczki
hehe boska"
![]()
Witam
Zdecydowałam się na zakup canon pixma 970, ale chcialabym drukować bezprzewodowo. Taki adapter bluetooth kosztuje w sklepie 254zł... jest to adapter canona i polecają go w sklepie.
Mam też w domu adapter zwykły do bluetootha? ..myślicie że on też będzie działać z tym urządzeniem czy trzeba kupować konkretnie to urządzonko canona?
pozdr.