Odnośnie czytnika, było poszło minęło, chciałem jedynie przestrzec, czy „warta skórka z wyprawkę”![]()
Pokaże, na pewno swoje „dzieła”.![]()
Muszę już teraz być w pełni przekonany, że reprezentuję poziom choćby na ocenę 3 (trzy).
Absolutnie, wykorzystuję każdą pogodę (oprócz dzisiejszej – leje cały dzień) w 100% na naukę fotografowania, bo czasu u mnie multum – 24godziny na dobę.
Wspomniałeś o Januszu, bardzo tego człowieka cenię, niezmiernie doskonały pedagog pełen cierpliwości i niesamowitej wiedzy, doskonały warsztat.
Proszę mi wierzyć, (Janusz to przeczyta) spędziłem przy telefonie z aparatem w ręku na tarasie bardzo wiele godzin, gdzie Janusz krok po kroku uczył mnie podstawowych kroków w technice fotografowania.
Później „szły” pocztą RAW’y i wspólnie wywoływaliśmy zdjęcia zrobione przeze mnie, wymieniając uwagi na GG lub znów telefon.
Obdarzył mnie Janusz pewnym kredytem zaufania i muszę pracować, zadania domowe są zadane, a we wrześniu po powrocie Janusza EGZAMIN.
Muszę się przygotować, aby nie stwierdził, że czas który mi poświęcił poszedł na marne.