Strona 14 z 103 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Coś już napisał Awatar sj_sj
    Miasto
    Mazowsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tataniny Zobacz posta
    Jeszcze jedno. Pan młody ze zdjęcia powyżej wygląda jak... ksiądz
    Koszula wygląda jak koloratka

Ja to widze tak. Ksiądz wyjechał w góry z panną młodą, która podczas ceremonii ślubnej powiedziała młodemu: "nie" :wink:

Pozdrawiam
    Jacek
    Ja szczerze mówiąc myślałem, że to ksiądz :-)

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

najgorsze w tym jest to, na tej stornie jest mnóstwo komentarzy chwalących te zdjęcia, nawet ktoś tam chciał namiary na tego fotografa....
    350D

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
    najgorsze w tym jest to, na tej stornie jest mnóstwo komentarzy chwalących te zdjęcia, nawet ktoś tam chciał namiary na tego fotografa....
    Dlaczego "najgorsze"? Czy też raczej, dla kogo? ;-) Klient płaci, klient wymaga - jak ktoś chce wklejankę z kolumnami (i koloratką ) to jego prawo - również być zadowolonym z takowej usługi.

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Dlaczego "najgorsze"? Czy też raczej, dla kogo? ;-) Klient płaci, klient wymaga - jak ktoś chce wklejankę z kolumnami (i koloratką ) to jego prawo - również być zadowolonym z takowej usługi.
    Właściwie to masz rację aczkolwiek wiadomo o co chodzi
    350D

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    polecam z tego linku "ZDIECIA PO OBRUBCE". potem ta Młoda Pani odpowiada innej koleżance na posta, w którym napisała że te fotki to koszmar:"TWOIM ZDANIE KOSZMAR POCZEKAJ OBEJRZYMY TWOJE I ZOBACZYMY TWOJ KOSZMAR". przynajmniej sama przyznała że jej fotki to koszmar hehe.

ooo - to hasło dobre: "fotki równie bajkowe jak twoja ortografia"
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chris_11 Zobacz posta
    Wszyscy tak zawsze piszą, to w takim razie, kim trzeba być i jakie mieć pojęcie o fotografii, żeby takie zdjęcia robić?

Ja zdałem się na http://www.narzeczeni.com i przeglądając galerię, myślę, że się nie zawiodę.
    Wiesz ja jestem prawie mgr informatyki. I szczerze mówiąc to co było na jednej ze stron tutaj podanych to była katastrofa i to byłbym w stanie i ja napstrykać bez pojęcia jak sie zabrac do fotografii slubnej i wystarczyloby to co mam w stopce zeby zrobic taki kicz. Nie mówie, że umiem lepiej bo nie robiłem nigdy zdjęc na ślubie i wogole nic za kasę ale tam ani pomyslu na kadr ani sensownych jakis kadrow nie ma tylko ludzie wklejeni np na peron z walizka poprostu wyglada jak zabawa 5latka PSem.

PS. narzeczeni.com wydają się ok Nie przeglądałem całej strony ale chociaż nie ma jakiegos wklejania A co do strony, która ja podałem to bardzo podobały mi się niektóre fotografie i nie było w nich jakiś bardzo nieprzemyślanych/specjalnie pozowanych kadrów przynajmniej nie było tego az tak widać ito mi się podobało. (chyba, że koleś wynająl sobie ubrania i modeli i porobił zdjęcia). Wiadomo jestem z opolszczyzny i jak będę szukał fotografa na ślub to napewno nie wezme ludzi ze szczecina ale postaram się poszukać czegoś na miejscu co mi odpowiada. Ale np placic 1000-1500 i otrzymać takie wklejanki to równie dobrze moge dać pierwszemu lepszemu moj sprzęt żeby robił zdjęcia i otrzymam moze i gorsze troche rezultaty ale za darmo i bez nerwow.
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Wiesz ja jestem prawie mgr informatyki. I szczerze mówiąc to co było na jednej ze stron tutaj podanych to była katastrofa i to byłbym w stanie i ja napstrykać bez pojęcia jak sie zabrac do fotografii slubnej i wystarczyloby to co mam w stopce zeby zrobic taki kicz.
    niektórzy z lepszym sprzętem robią taki kicz. np. ja
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Przeczytałem wątek i chyba też zamówie Pana Jarka jak termin znajdzie, ja już się dostosuje...
    Przez chwile myślałem, że to jakieś jaja sobie robicie...a tu jaja to autorzy zdjęć widze sobie robią. Najdziwniejsze jednak dla mnie są wypowiedzi kobiet, (dziewczyn) w jednym z ostatnich linków na tamtym "forum" śliczne, cudne, wspaniałe...itd. A gdzie tu jest gust, zdrowy rozsądek, dobry smak...?
    Nie jestem złośliwy ale takich panów Jarków to publicznie kastrować powinni...
    W morde nie wiem co powiedzieć, zostałem zabity, musze to przemyśleć na spokojnie, dobrej nocy.
    P.S. Nie zazdroszcze naszym (CB) ślubnym konkurencji. Ale to chyba wraz z erą "cyfrówek" tak się popieprzyło ludziom w głowach:sad:

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Najdziwniejsze jednak dla mnie są wypowiedzi kobiet, (dziewczyn) w jednym z ostatnich linków na tamtym "forum" śliczne, cudne, wspaniałe...itd. A gdzie tu jest gust, zdrowy rozsądek, dobry smak...?
    Popatrz co się dzieje w muzyce...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Strona 14 z 103 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów