najgorsze w tym jest to, na tej stornie jest mnóstwo komentarzy chwalących te zdjęcia, nawet ktoś tam chciał namiary na tego fotografa....
350D
polecam z tego linku "ZDIECIA PO OBRUBCE". potem ta Młoda Pani odpowiada innej koleżance na posta, w którym napisała że te fotki to koszmar:"TWOIM ZDANIE KOSZMAR POCZEKAJ OBEJRZYMY TWOJE I ZOBACZYMY TWOJ KOSZMAR". przynajmniej sama przyznała że jej fotki to koszmar hehe.
ooo - to hasło dobre: "fotki równie bajkowe jak twoja ortografia"![]()
Wiesz ja jestem prawie mgr informatyki. I szczerze mówiąc to co było na jednej ze stron tutaj podanych to była katastrofa i to byłbym w stanie i ja napstrykać bez pojęcia jak sie zabrac do fotografii slubnej i wystarczyloby to co mam w stopce zeby zrobic taki kicz. Nie mówie, że umiem lepiej bo nie robiłem nigdy zdjęc na ślubie i wogole nic za kasę ale tam ani pomyslu na kadr ani sensownych jakis kadrow nie ma tylko ludzie wklejeni np na peron z walizka poprostu wyglada jak zabawa 5latka PSem.
PS. narzeczeni.com wydają się okNie przeglądałem całej strony ale chociaż nie ma jakiegos wklejania
A co do strony, która ja podałem to bardzo podobały mi się niektóre fotografie i nie było w nich jakiś bardzo nieprzemyślanych/specjalnie pozowanych kadrów przynajmniej nie było tego az tak widać ito mi się podobało. (chyba, że koleś wynająl sobie ubrania i modeli i porobił zdjęcia). Wiadomo jestem z opolszczyzny i jak będę szukał fotografa na ślub to napewno nie wezme ludzi ze szczecina ale postaram się poszukać czegoś na miejscu co mi odpowiada. Ale np placic 1000-1500 i otrzymać takie wklejanki to równie dobrze moge dać pierwszemu lepszemu moj sprzęt żeby robił zdjęcia i otrzymam moze i gorsze troche rezultaty ale za darmo i bez nerwow.
EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta
Przeczytałem wątek i chyba też zamówie Pana Jarka jak termin znajdzie, ja już się dostosuje...
Przez chwile myślałem, że to jakieś jaja sobie robicie...a tu jaja to autorzy zdjęć widze sobie robią. Najdziwniejsze jednak dla mnie są wypowiedzi kobiet, (dziewczyn) w jednym z ostatnich linków na tamtym "forum" śliczne, cudne, wspaniałe...itd. A gdzie tu jest gust, zdrowy rozsądek, dobry smak...?
Nie jestem złośliwy ale takich panów Jarków to publicznie kastrować powinni...
W morde nie wiem co powiedzieć, zostałem zabity, musze to przemyśleć na spokojnie, dobrej nocy.
P.S. Nie zazdroszcze naszym (CB) ślubnym konkurencji. Ale to chyba wraz z erą "cyfrówek" tak się popieprzyło ludziom w głowach:sad:
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=eiEDTr...eature=related
popłakałem się![]()
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII