Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3317

Wątek: Nowości od Nikona? (matryca, puszki itd)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    1d i 1ds też różni tylko matryca i 4k$ :-)
    ale matryca z ds-a jest tylko w ds-ie a jesli maja sie sprawdzic plotki o tej samej matrycy co w alfie nie wygladaloby ciekawie ponad dwukrotnie wyzsza cena...
    zreszta wystarczy popatrzec na cene d3 - tez sie wydawalo ze pelna klatka w wykonaniu nikona w takim body to bedzie cena ds-a a nie jest

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    ale matryca z ds-a jest tylko w ds-ie a jesli maja sie sprawdzic plotki o tej samej matrycy co w alfie nie wygladaloby ciekawie ponad dwukrotnie wyzsza cena...
    zreszta wystarczy popatrzec na cene d3 - tez sie wydawalo ze pelna klatka w wykonaniu nikona w takim body to bedzie cena ds-a a nie jest
    Wydaje mi się, że A900 i tak będzie miała ciężki start nawet bez konkurencji. Dziwne by było z ich strony stwarzanie sobie dodatkowych utrudnień w postaci konkurencyjnego modelu, wypuszczonego przez producenta o uznanej reputacji zapewniającego dużo lepsze zaplecze systemowe. Ale świat się składa z samych dziwnych rzeczy więc kto wie?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wydaje mi się, że A900 i tak będzie miała ciężki start nawet bez konkurencji. Dziwne by było z ich strony stwarzanie sobie dodatkowych utrudnień w postaci konkurencyjnego modelu, wypuszczonego przez producenta o uznanej reputacji zapewniającego dużo lepsze zaplecze systemowe.
    Zawsze można to wykorzystać na własną korzyść i dać zaporową cenę matrycy dla konkurencji.
    To tak jak z operatorami komórkowymi którzy nie mają własnej sieci i korzystają z cudzej. Niby są konkurencją ale kasa i tak idzie do tego kto ma przekaźniki.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów