Mam nadzieję...![]()
Mam nadzieję...![]()
Dopiero w czwartek.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Uśmiałem się, choć humor czarny, no i modelka gotowa się obruszyć, ale dla mnie żarcik dobry![]()
Dzięki Kuba za suuuper pomysł, świetną organizację i kapitalną zabawę
Miło, że zechcieliście zaprosić kobietę do swoich szeregów
Pozdr. MONIKA
Foto Epoka
Ja rowniez ze swej strony dziekuje Cichemu za zorganizowanie i dowiezienie tego calego szklanego majdanu i uczestnikom za bardzo przyjemna atmosfere na plenerku. Warto bylo tluc sie pociagiem by pomacac te wszystkie cacka. Oby wiecej takich spotkan... wlasnie, jak z dekielkami? Znalazly sie?
Monika, obecnosc kobiet zmusza do zachowywania sietroche lepiej niz na ogol
Pozdrawiam.
Mariusz.
Ja również się cieszę. Przypominam, postarajcie się do czwartku podesłać zdjęcia najlepiej podlinkowane gdzieś na zew. serwerze. W miarę możliwości piszcie, któe zdjęcia jakim szkłem, no i żeby exify były.
Wrzucimy całość zdjęć i będziemy dyskutować na temat szkieł, które fajne, a które nie![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
ależ monika epoka, było nam naprawdę miło w twoim towarzystwie, zapraszamy częściej, zawsze fajnie jest popatrzyć, jak dziewczyny robią to z dziewczynami :wink: i potwierdzam zdanie cichego - wg mnie jesteś czarnym koniem i czekamy na fotki!
eeee, którego czwartku?![]()
na razie mały backstage:
power blendy:
zajęcia w parterze:
ekipa, a dokładniej jej spora część:
takie pytanie mi się nasunęło: czy wszystkie obiektywy tamrona mają zawsze osłonę p.słoneczną w komplecie?
pozdro.,
m.