Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: LOWEPRO SLINGSHOT 100 AW vs LOWEPRO FASTPACK 200

Mieszany widok

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

slingshot 100 jest spoko na szybkie wypady. 40d miesci sie spokojnie. do tego dwa/trzy szkla i lampa.

350d miescilo mi sie z gripem i tez z paroma szklami.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    slingshot 100 jest spoko na szybkie wypady. 40d miesci sie spokojnie. do tego dwa/trzy szkla i lampa.

350d miescilo mi sie z gripem i tez z paroma szklami.
    Zgadzam się. Na szybkie wypady,a ja czasem kilka godzin jestem w terenie.Dlatego myślę,że plecak z dwoma paskami będzie wygodniejszy

JiNN, Dzięki Wiem, że różnią się tylko komorą na lapka. Stwierdziłem, że lepiej ją mieć niż nie mieć. Jak nie lapek to zawsze wejdzie jakiś zeszyt lub gazetka
    Niestety w Poznaniu w M-M mieli tylko małego Slinga, w foto-raj też Fastpacki widnieją jako dostępne na zamówienie, a innych pomysłów, gdzie by to cudo można pomacać nie miałem. "Nachodziłem" się za to sporo po sieci i mam nadzieję, że dokonałem dobrego wyboru.
    A, zamawiałem w www.torbylowepro.pl. Z tego, co mi powiedzieli mają 250-tki na stanie we wszystkich kolorach (jakby ktoś był zainteresowany).
    No ja jadę do 3city.Tam mają na miejscu ale niestety/dla mnie ok tylko kolor czarny. Który mi najbardziej pasuje

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez JiNN ; 01-04-2008 o 17:30

Uprawnienia umieszczania postów