Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 115

Wątek: Modelki + prywatne sprawy

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Z tym, że jak już ktoś napisał rodzi się więcej pomysłów i fantazji jest łatwiej o kontakt pomiędzy fotografującym, a modelką co pozwala w łatwiejszy sposób wyciągnąć z sesji to co się tylko da. Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać
    Albo ja czegos nie rozumiem.. albo ja czegos nie rozumiem...
    ATSD ciekawy watek, choc nieco jednostronny
    Pkt 8 regulaminu forum

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Aż się jeszcze raz zalogowałem po przeczytaniu tego:

Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać
    No jeżeli tak podchodzisz do sprawy to... życzę powodzenia.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

No niestety wg mnie wypowiedz jak i watek dosc niefortunny, rozumiem ze wiek, hormony i fantazje z nimi zwiazane robia swoje ale panowanie nad swoimi popedami to jedna z niewielu cech ktore odrozniaja czlowieka od malpy.

Bo tak naprawde w tej dyskusji nie chodzi o fotografie, takie dylematy mozna podpiac pod setki innych sytuacji...

Mowcie co chcecie ale profesjonalizm i seks w pracy lacza sie tylko w jedym zawodzie:P.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

No troszeczke luzu, nie tak bardzo serio.Wątek fajny.Van Murder usmiechnij się .Naprawde wszyscy Ciebie tu cenią.Pozdrawiam wszystkich a najbardziej modelki które nigdy mi nie pozowały.

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Z tym, że jak już ktoś napisał rodzi się więcej pomysłów i fantazji jest łatwiej o kontakt pomiędzy fotografującym, a modelką co pozwala w łatwiejszy sposób wyciągnąć z sesji to co się tylko da. Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać
    Chyba trochę poleciałeś...
    Wydaje mi się a nawet jestem pewien, że są inne sposoby, wszystko zależy od fanazji i wyobraźni, ale w tym wypadku nawet sprzęt za kilkadziesiąt tysięcy nie pomoże, tu już wkracza nasza głowa i myślę, że to jest swego rodzaju tajemnicą sukcesu
    Jak myślisz "Ojciec Dyrektor" najpierw wciągnął do łóżka miliony "leciwych" zwolenniczek aby nimi manipulować?? Moim zdaniem to co innego a efekt zamierzony został uzyskany!!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

trochę przesadzasz

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    panowanie nad swoimi popedami to jedna z niewielu cech ktore odrozniaja czlowieka od malpy.
    od innych zwierząt różni człowieka przede wszystkim zdolność umysłu do abstrakcyjnego myślenia (marzenia, zdolność do długofalowego planowania przyszłości itd). Popędy człowieka wpływają na jego zachowanie...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

To się tyczy tej interesowność i przedstawiam skrajny przypadek gdzie interesownie może postąpić również fotograf. Nie bierzcie też tego tak serio. Ah. I to, że coś napiszę nie znaczy, że takie mam tak prostackie podejście do sprawy. Bo już wcześniej napisałem, że szanuję osoby z którymi współpracuję i umawiając się na sesje liczy się dla mnie żeby wykonać jak najlepszą prace. A z racji dość luźno - humorystycznego wątku można sobie po polemizować.

Domyślnie

miałem zamiar nic już nie pisać
    (bo tak naprawdę nie interesują Cie opinie , tylko chcesz aby wszyscy utwierdzali Cię w twojej teorii )

ale po tym:

........ Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać

to tylko pozostaje Ci posłuchać rady wojkij-a

......profesjonalizm i seks w pracy lacza sie tylko w jedym zawodzie:P.
    i zmienić fach bo jednym słowem pomyliłeś zawody
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Kalina to dołączam do pytania modeli. Bo zauważam, że są tu i kobiety, a może faceci z troszkę inną orientacją seksualną

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów