Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 115

Wątek: Modelki + prywatne sprawy

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie Modelki + prywatne sprawy

Troszkę krępowałem się zadać o takie pytanie. Ale co tam od tego jest hydepark. Czy według was sypianie z modelkami jest to brak profesjonalizmu czy wręcz przeciwnie w niczym to nie przeszkadza? Jakie macie podejście i opinie na ten temat. Oczywiście niektórzy mogą być oburzeni moim pytaniem. Ale od zawsze mnie ciekawiło. Czy takie "kokietowanie" modelek może źle wpłynąć na naszą opinie i reputacje jak i rozwój. Pytanie kierowane raczej do " singli "

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Lepiej zgrzeszyc i zalowac niz zalowac ze sie nie zgrzeszylo...
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

kucza, Ty lepiej idź zdjęcia robić

IMO jest tak jak sam napisałeś - "brak profesjonalizmu i może źle wpłynąć na naszą opinię i reputacje, jak i rozwój" - sypianie z modelkami w lm na pewno źle wpłynie na rozwój

jak pracujesz z modelkami i modelami na dłuższą metę, staje się to oczywiste, że te sprawy oddzielasz, i wynika jakby z higieny czy kultury pracy - to ona jest priorytetem i daje spełnienie, nie odwrotnie.
    oczywiście masz prawo pracować z osobą i się z nią związać prywatnie. ale pisanie o sypianiu z modelkami, to tak jakby pisać o eksploracji w swoim zawodzie w niewłaściwą stronę.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Riccardo Zobacz posta

Domyślnie

....

..... ale czy z wszystkimi bez wyjątku ? jeśli tak to lepiej żeby sie nie trafiła sesja reklamującą jakieś środki na reumatyzm strach pomyśleć jakie będa modelki przy tej reklamie wykorzystywane ... chyba że nie wiadomo co kto lubi
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

dokładnie!

żyjesz tylko raz... skąd wiesz czy jutro nie zginiesz w wypadku? Ja mam generalnie wylane na to ze ktoś tam może powiedzieć coś o mnie.... niech sobie gada. Jego problem. Nie mam czasu na zastanawianie się co kto pomyśli. Watpie iż modelka będzie się chwalić na lewo i prawo ze ja przeleciales, nasze tradycje kulturowe spowodowałoby wytykanie jej palcami przez co poniektorych... no chyba ze masz jakas ogolnoswiatowa renomę...

Posądzanie o 'Brak profesjonalizmu' - to chyba wynik zazdrości (bez urazy Panowie). Nie ma to nic wspólnego z profesjonalizmem czy jego brakiem, takie jest moje zdanie.

Jak modelka chce, to po co odmawiać sobie przyjemności? tym bardziej ze modelki z reguły brzydkie nie są...

janmar: 100lat!
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 29-03-2008 o 22:10
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    ............

Jak modelka chce, to po co odmawiać sobie przyjemności? tym bardziej ze modelki z reguły brzydkie nie są...

janmar: 100lat!
    chyba nie wierzysz że robi to bezinteresownie ...... ma cel i go realizuje a Ty jesteś tylko szczebelkiem (czytaj:kolejnym faciem z który ją zerż....e w drodze do tego celu)...zacznij myśleć głową a nie główką
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noel Zobacz posta
    chyba nie wierzysz że robi to bezinteresownie ...... ma cel i go realizuje a Ty jesteś tylko szczebelkiem (czytaj:kolejnym faciem z który ją zerż....e w drodze do tego celu)...zacznij myśleć głową a nie główką
    co ty do mnie piszesz? Nawet jeśli wątpisz w to ze przyczyna jest fakt, iż modelce spodoba się fotograf (czytaj: np. ja)... może się puscic nawet jeśli babcia jej tak poradziła albo bo wyczytała w horoskopie. Co za roznica.

no offence, ale sam pomysl glowa a nie glowka. Co ma piernik do wiatraka.

Wiary w modelki?! Wystarczy spojrzeć z kim się prowadzają. To na ogół opaleni panowie w skórach z łańcuchem na szyji i zegarkiem powodującymi skoliozę.
    nie zawsze tak jest (powiedział bym ze rzadko), ale zakladajac ze to prawda odpowiedz sobie teraz dlaczego... może dlatego ze przeciętny szary kowalski nie ma odwagi aby zagadać/(umowic sie itd) do pięknej kobiety? nie ma pewności siebie? nie widzi swojej wartości? a nawet jeśli teraz czytając to pomyśli 'jak to, niby ja nie mam odwagi/itp?' to jak jutro spotka jakas na drodze/w supermarkecie/etc to znajdzie 1000 powodów aby przejsc obok z glowa odwrocona w inna strone (albo jeszcze lepiej wpatrzonym w ziemie)??

Pozdr.
    Robert
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 30-03-2008 o 05:30
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony

Domyślnie

Janmar, 3m sie!! Coraz częściej wydaje mi się , ze piekło to bezgraniczna samotność. Ci życzę więc, byś nie budził sie sam.

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

Ja jestem za.
    Warunek jest taki, że obie strony tego chcą, robią to z pełną świadomością i bez zobowiązań zawodowych.
    Biegam, bo lubię

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów