Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
Generalizujesz i wg mnie nie masz racji, uroda i rozum wcale sie nie wyklucza i smiem twierdzic ze caly watek opiera sie tylko na czyims glodzie i fantazjach.
Jest tu jakis autorytet majacy wieloletnie doswiadczenie w pracy z modelkami ktory sprawe wyjasni od praktycznej strony?![]()
Coś w tym jest noel coś w tym jest...
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Janmar, 3m sie!! Coraz częściej wydaje mi się , ze piekło to bezgraniczna samotność. Ci życzę więc, byś nie budził sie sam.
Jeszcze ja się nie wypowiedziałem w wątku który sam założyłem.
W sumie przychylam się do wypowiedzi Roberta
No moim zdaniem stwierdzenie, że modelka robi coś interesownie jest nie na miejscu i to się ma coś z braku pewności siebie lub dystansu do ludzi. Też wydaje mi się, że można jednocześnie myśleć dwoma głowami. Ja osobiście mam tak, że przed każdą sesją, mam jeden konkretny zamiar - zrobić jak najlepsze zdjęcia.
No właśnie mogła by się wypowiedzieć jakaś osoba z wieloletnim stażem ..... Ale czy się przyzna:P
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 30-03-2008 o 04:02
co ty do mnie piszesz? Nawet jeśli wątpisz w to ze przyczyna jest fakt, iż modelce spodoba się fotograf (czytaj: np. ja)... może się puscic nawet jeśli babcia jej tak poradziła albo bo wyczytała w horoskopie. Co za roznica.
no offence, ale sam pomysl glowa a nie glowka. Co ma piernik do wiatraka.
nie zawsze tak jest (powiedział bym ze rzadko), ale zakladajac ze to prawda odpowiedz sobie teraz dlaczego... może dlatego ze przeciętny szary kowalski nie ma odwagi aby zagadać/(umowic sie itd) do pięknej kobiety? nie ma pewności siebie? nie widzi swojej wartości? a nawet jeśli teraz czytając to pomyśli 'jak to, niby ja nie mam odwagi/itp?' to jak jutro spotka jakas na drodze/w supermarkecie/etc to znajdzie 1000 powodów aby przejsc obok z glowa odwrocona w inna strone (albo jeszcze lepiej wpatrzonym w ziemie)??Wiary w modelki?! Wystarczy spojrzeć z kim się prowadzają. To na ogół opaleni panowie w skórach z łańcuchem na szyji i zegarkiem powodującymi skoliozę.
Pozdr.
Robert
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 30-03-2008 o 05:30
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Robercie na to wychodzi, że prezentujemy młodą - nową generacje fotografów. Bez ograniczeń i o dziwnych zasadach moralnych.
czyli sam sobie odpowiedziałeś :smile:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie do Ciebie, ale widać ruszyło Cię co ?:wink:
Nawet jeśli wątpisz w to ze przyczyna jest fakt, iż modelce spodoba się fotograf (czytaj: np. ja)... może się puscic nawet jeśli babcia jej tak poradziła albo bo wyczytała w horoskopie. Co za roznica.ano ma , ale skoro ty tego nie rozumiesz , to może jednak Ty główką myślisz ? ;-)no offence, ale sam pomysl glowa a nie glowka. Co ma piernik do wiatraka.
....praca z dupą , czy **** z pracy ?.....
Ostatnio edytowane przez noel ; 30-03-2008 o 08:50 Powód: Automerged Doublepost
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
Kurcza nie gniewaj się ale mz prostackie jest roztrząsanie takich spraw na forum ... możesz sobie bzykać co tam chcesz, ale nie musisz się z tym tak od razu afiszować ... wiesz co mówią o Don Juan'ie - że więcej gadał niż robił... reasumują mz powinieneś dbać o swoją reputacje w "branży" a trąbienie że sypiasz ze swoimi modelkami lub że masz takie dylematy,
na pewno temu nie służy...
pozdrawiam
play safe!![]()