Strona 192 z 254 PierwszyPierwszy ... 92142182190191192193194202242 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 911 do 1 920 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Coś już napisał Awatar RICO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    1 nie mam zawiele stockowatych fotek narazie, hehe, 99% moich zdjęć wymaga pisemnej zgody modela a "modeli" zostawiłem w polandzie także dostęp mam do nich utrudniony
    Jednym zdjęciem to nie zawracałbym sobie głowy.Trochę to dziwne,że tak długo czekasz...

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RICO Zobacz posta
    Jednym zdjęciem to nie zawracałbym sobie głowy.Trochę to dziwne,że tak długo czekasz...
    no własnie dlatego sobie zawracam głowe. Jak jedno mi sie akceptuje tydzień to co będzie z całym stadem, które zamierzam wyprodukować

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    no własnie dlatego sobie zawracam głowe. Jak jedno mi sie akceptuje tydzień to co będzie z całym stadem, które zamierzam wyprodukować
    wazuuup!

stocki to branża w której cierpliwosc się przydaje. Najczesciej czas oczekiwania nie jest zależny od ilości wyslanych przez Ciebie fot. Otwórz kolejnego bronka i czekaj.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

janzwolinski
    Guest

Domyślnie

Panowie i Panie, jak rozwiązujecie problem liczby mnogiej w słowach kluczowych? Czy stosujecie tylko liczbę pojedynczą, obie czy w zależności czy jest jeden obiekt czy więcej. Pytanie dotyczy również innych odmian danego słowa kluczowego.

Coś już napisał Awatar RICO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janzwolinski Zobacz posta
    Panowie i Panie, jak rozwiązujecie problem liczby mnogiej w słowach kluczowych? Czy stosujecie tylko liczbę pojedynczą, obie czy w zależności czy jest jeden obiekt czy więcej. Pytanie dotyczy również innych odmian danego słowa kluczowego.
    Ja daje np.But,buty,bucik,bucikami,itd,itp

janzwolinski
    Guest

Domyślnie

Na photoshelter piszą że system sam kojarzy wszystkie formy (a przynajmniej liczbę mnogą). Nie wiem jak jest na innych stockach i nie wiem czy to nie jest zaśmiecanie czy nawet "spamndexing" czy jakoś tak, stąd moje wątpliwości. Pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

nie powinno się dawać liczby mnogiej. Wyszukiwarki podobno traktują tak samo słowa w liczbie mnogiej jak i pojedynczej. Na niektórych stockach jak np SS, słowa w liczbie mnogiej są automatycznie usuwane.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

hejka
    mozecie powiedziec co oznacza poniższy komunikat:

bo nie do konca kumam o co im chodzi.

dzieki
    pozdrav
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

chodzi o to że w okienku z keywordami któryś z nich został bez sprecyzowania.

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

dzieki,
    to mialo byc moje kolejne pytanie, czy zawsze trzeba precyzować keywords.... bo czasem szczegółowe propozycje istock sa bez sensu.

ale jak mus to mus
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Strona 192 z 254 PierwszyPierwszy ... 92142182190191192193194202242 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów