Kierowalem sie tym kupujac nano 1gen, po tygodniu juz nie byl piekny![]()
Oczywiście że nie zaprzecze [jeśli chodzi o ten fetyszyzm]... I to nie tylko jeśli chodzi o apple tak jest [patrz to forum, choć juz mniej teraz, zresztą myapple.pl nie lepsze ;-P]
Ale nie widze nic dziwnego w kupywaniu iPoda dlatego, że jest ładny(nie żebym ja tak zrobił, tzn. między innymi
)
Tak jak napisał Riccardo nawet jeśli jest takie samo w środku, kupię apple bo jest ładniejsze, a tą cechę też cenie (oczywiście mój gust i nie każdy musi się z nim zgadzaćZamieszczone przez michal_sokolowski
)
[QUOTE=westu;449380]Hm ale tak czy siak to my sami kupujemy za SWOJE pieniądze sprzęt, więc tak na prawdę nie wiem o co się kłócimy:P
Jak masz kasę i chęć i ochotę na kupno maka to kupujesz maka a jak nie to PC i koniec kropka.[QUOTE]
Świetny koniec niekończącego sie pitolenia.
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
A mi to troszke zaczyna przypominac czasy, kiedy na rynku byly obecne takie dwie firmy (kolejnosc alfabetyczna):
1) Atari
2) Commodore
No i do dzis nikt nie wie co bylo lepsze :-D
.
Wiadomo co lepsze![]()
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Hehe. Pewnie, że wiadomo ;-)
Może kiedyś doczekamy się czasów, gdy zarobki pozwolą nam luzacko kupować drogie sprzęty, bo fajnie wyglądają :-) Oby!
miklo, zamontuj zlo (lpg) w tym swoim autobusie to od razu zostanie Ci troche $ na Maka![]()