Pokaż wyniki od 1 do 10 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Riccardo Zobacz posta
    Nie zapominaj ze placisz tez za design. Czy to komus odpowiada czy nie to inna sprawa. Ja wole miec sprzet ladny i dzialajacy. Akurat dla mnie obsluga MacOSa jest lata swietlne przed PC.
    Apeluje, rozdzielmy sprzet od softu.
    Komus moze pasowac OSX ale sprzet juz nie
    MBP jest dla mnie brzydki a MB tandetny.
    Wygladem duzo ladniejsze sa dla mnie vaio.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    napisales ze brak mu bajerow ktore ma dell czy cos tam.. wiec powiedz mi jakich a nie obracasz kota ogonem... stacja dokujca zajmuje miejsce i lataja kable po biurku..
    u mnie wszystko jest bezprzewodowe wiec nie ma kabli poza zasilajacym oraz monitora i uwazam ze to akurat lepsze rozwiazanie...

w dalszym ciagu nie widze tych bajerow o ktorych pisales i chyba ich nie ma skoro nie potrafisz wymienic... wiec nie bij piany dla samego bicia bo tylko podwazasz swoaja wlasna wiarygodnosc i przestaje sie ciebie traktowac powaznie
    Zalezy od zastosowania, mi stacja pomaga bardzo.
    Nie uzywam bezprzewodowej klawiatury, jedynie myszki. Moze jakis fetysz zwiazany z bezpieczenstem
    Ale moj komp jak wracam do domu sluzy do wielu celow, pierwszy to filmy w HD, wiec mam podpiety telewizor (VGA), do tego wzmacniacz (niestety tylko stereo), monitor (dvi), siec po kablu, zasilacz i czasami po USB jeszcze inne dziwne urzadzenia. Wiec stacja sie przydaje.

To jest dla mnie bajer, bajerem jest tez dla mnie wspomniany wczesniej modem gprs. Bajerem ktory mam w hp i brakuje mi w wielu maszynach jest trackpoint, lubie go bardziej od glaskadelka.

Dla rynku windowsa dostepnosc sprzetu jest ogromna, dla OSX wiadomo. To jest dla mnie wada OSX.
    Ostatnio edytowane przez dzik ; 28-03-2008 o 15:12 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów