Strona 11 z 33 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 330

Wątek: Praca jako fotoreporter

kieplinek
    Guest

Domyślnie

nawet premier ( były ) o tym wie

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    btw - teraz pół narodu jest u axla..
    Możliwe, że też niedługo do nich dołączę. I w sumie nie wiem czy to dobrze, czy źle (choć gorzej być nie może jak tak sobie pomyśle).

tomek_w1
    Guest

Domyślnie

Jestem kompletnym amatorem z umiarkowanym sprzętem, miesięcznie sprzedaje kilkanaście zdjęć , choć traktuje to jako hobby , gdy redakacja zaproponowała mi 50zł , wyśmiałem ich , dołożyli drugie tyle , pstrykam dla miesięcznika , mam też zagwarantowane u nich min dwie okładki w roku po 600zl.. dobrze , że nie czytałem wcześniej jakie się dostaje stawki ... może zamiast iść tam gdzie wszyscy wystarczy znaleźć sobie luke na rynku? Dodatkowo zdjęcia które robie opowiadają o moim hobby więc i tak bym je robił ...

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Tytuł wątku mnie zastanawia - praca jako fotoreporter?
    Praca jako źródło satysfakcji, praca jako symbol dojrzałości, jako zaszczyt, jako przymus, ale jako fotoreporter??

AdamK
    Guest

Domyślnie

hahah weż tyle kaski ile Ci dają

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek_w1 Zobacz posta
    Jestem kompletnym amatorem z umiarkowanym sprzętem, miesięcznie sprzedaje kilkanaście zdjęć , choć traktuje to jako hobby , gdy redakacja zaproponowała mi 50zł , wyśmiałem ich , dołożyli drugie tyle , pstrykam dla miesięcznika , mam też zagwarantowane u nich min dwie okładki w roku po 600zl.. dobrze , że nie czytałem wcześniej jakie się dostaje stawki ... może zamiast iść tam gdzie wszyscy wystarczy znaleźć sobie luke na rynku? Dodatkowo zdjęcia które robie opowiadają o moim hobby więc i tak bym je robił ...
    moze tak dokladniej?
    czym sie zajmujesz i w jakiej gazecie mozemy obejrzec twoje prace?

pozdrawiam

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek_w1 Zobacz posta
    Ale to nie praca, ale hobby za pieniądze. Przyjdzie ci utrzymać rodzinę ze zdjęć to zobaczysz. Wtedy stawka 50 pln za foto nie tyle złości co doprowadza do szału.

tomek_w1
    Guest

Domyślnie

To jest bardzo , bardzo wąska tematyka więc raczej nie pochwale sie .. Wydawca sa Twoje media ... a ktore to pismo , niech zostanie dla mnie ...

Utrzymywac sie z fotografii nie mam zamiaru , ale to co zarabiam wystarcza na podroze i zabawki do robienia zdjec...

Początki nałogu

Domyślnie

a propos tematu: polecam artykuł "(Nie)docenione zdjęcia" w ostatnim wydaniu miesięcznika PRESS. Tekst generalnie jest o tym jak to oszczędności na działach foto dają zarobić agencjom i stockom.
    Ciekawy tekst i wart przeczytania.
    A tak przy okazji:
    Przeciwieństwem tekstu są boczne paginki w których zaprezentowano obok siebie fotoreporterskie "nowinki techniczne": Nikon D3, C 1 Ds mark II (!!!) czy sony 350 : )))
    Ostatnio edytowane przez josif ; 26-05-2008 o 09:12

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdamK Zobacz posta
    hahah weż tyle kaski ile Ci dają
    A jak dają 5zl też ma brać?

Strona 11 z 33 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów