---------------
Don_Pedro_123
---------------
mało ciekawe to sa szachyja do tej gazety nie sprzedaje, bo kto inny duuuzo lepiej placi.
i te zdjecia co dales linka z tej tragedii to na nich przeciez nic nie widac i nawet Fakt by nie wzial do środka a co dopiero o okladce mowiac.
ja do faktu dawalem 2 razy po killka zdjec i placili po 250 zl od sztuki bodajze i kobieta co ze mna rozmawiala z redakcji mowila ze powyzej 300 zl to placa za ujecia wyjatkowe (znany poseł z kochanką czy cos takiego)
Ostatnio edytowane przez speed555 ; 09-11-2007 o 12:25
Pkt 8 regulaminu forum
Sprzęt: Canon 40D + Canon 350D+BG-E3 + Sigma 10-20; Tamron 17-50mm f/2.8 XR; 70-200 f/2.8L; Speedlite 580EX II + 430EX; 16+8+4+2+1 GB CF Kingston Elite Pro, itd...
6zł za zdjęcie z żużla? Przepraszam, ale cena ta wynika chyba wyłącznie z głupoty debili, którzy zgadzają się na takie warunki. Żużel jest niebezpieczny, mocno niszczy sprzęt i wymaga jednak trochę kliknięć migawką... Inaczej nie da się nazwać kogoś dającego zdjęcie za 6zł. To po prostu debil niszczący, i tak już słaby, rynek.
5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
www.maciejkuron.pl
Były inne - ale na prośbę matki dziecka usuneliśmy.
Specjalnie zdecydowaliśmy na te ujęcia gdzie mało widać żeby nie wzburzać atmosfery.
Te o których mówie są ostre i mało szumne mimo braków sprzętowych wtedy (350d+70-200@200mm@f4 w totalnej ciemnicy).
Zapewniam cię że te o których mówię by chcieli![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
---------------
Don_Pedro_123
---------------
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner