Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Hahnel - kolejny zamiennik gripa do 20D i 30D

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    Jestem humanistą nie matematykiem, aczkolwiek skoro takie ceny są (nie śledzę cen gripów bo zamiennik kupiłem 3 lata temu do 350D, a teraz oryginał - po doświadczeniach z zamiennikiem - do 40D), to za 50% zaoszczędzone kupisz oba słowniki A sprawdzaj moją ortografię, ile tylko Twoja dusza pragnie. Nie powielam uwag innych, bo czytałem Twoje posty, które chamstwem się wyróżniły na tle innych.

Jeszcze raz z całego serca polecam Ci:
    http://ksiegarnia.pwn.pl/5275_pozycja.html?zk=5274 - bardzo dobry.

Pozdrawiam,
    Wybacz, ale strasznie przykro słucha się uwag od humanisty, który swoje wypowiedzi zaczyna od zwrotów: „No cóż.. No właśnie... No ja...”, przecinki stosuje wybiórczo, a zdania często zaczyna małą literą, a to tylko kilka pierwszych postów.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guineagod Zobacz posta
    Wybacz, ale strasznie przykro słucha się uwag od humanisty, który swoje wypowiedzi zaczyna od zwrotów: „No cóż.. No właśnie... No ja...”, przecinki stosuje wybiórczo, a zdania często zaczyna małą literą, a to tylko kilka pierwszych postów.
    A takie zwroty czemuś służą, warto też wiedzieć czemu one służą....
    Z przykrością się Ciebie słucha..... Pożal się Boże.

Pozdrawiam, z mojej strony koniec dyskusji z Tobą - jeśli masz jakieś przysłowiowe "ale" proszę wysłać to prywatną wiadomością.
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dość... a z kolegą guineagod już się pożegnaliśmy. Olał ostrzeżenie za obrażanie użytkowników i dalej po swojemu konwersację prowadził poniżej akceptowalnego poziomu .
    Teraz tylko czekam aż klon się pojawi...

Uprawnienia umieszczania postów