Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Hahnel - kolejny zamiennik gripa do 20D i 30D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guineagod Zobacz posta
    (...)
    Jestem w szoku, od x czasu czytam różne fora, ludzie dyskutują, sprzeczają się, uczą nawzajem, doradzają, admin upomina, nakazuje, wykreśla, blokuje, ale nigdy nie spotkałem się, że użytkownicy cytują sobie punkty regulaminu.
    Widać czytujemy różne fora .

(...)
    Większość ludzi nigdy nie czytało regulaminu, reszta raz jeden przy rejestracji.
    No i bardzo źle - sam widzisz efekty 8). Poza tym skąd takie wnioski czyżby fora, które czytujesz były przykładem na to, że jednak warto czytać regulamin?

(...) Znajomość regulaminu na pamięć, cytowanie jego punktów to jakoś kiepsko mi się kojarzy. Ale przypominam sobie takie powiedzenie: „dajcie mi delikwenta, a kij się znajdzie”, kiepska taktyka. A przewidując twoją reakcję, powiem Ci, że jeśli nie widzisz nic złego w takim zachowaniu to myślę, że czas zacząć się martwić.
    (....)
    Wiesz jeszcze nie mam takiej sklerozy żeby nie wiedzieć gdzie znaleźć regulamin - szczególnie, że jest podpięty do każdego podforum .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    guineagod - może te 15% co zaoszczędziłeś przeznacz na słownik ortograficzny, bo aż się coś robi jak się czyta Twoją ortografie. Jak kupisz jeszcze jakiś zamiennik i zaoszczędzisz drugie 15% to weź słownik poprawnej polszczyzny.
    Sam zainwestuj w kurs samodzielnego myślenia, nie powielaj uwag innych forumowiczów, jak chcesz to ci sprawdzę ortografie twoich postów, są łatwo dostępne, i podszkol się w liczeniu, bo matematyka cieniutka. Delta=300pln,
    Canon=600. Ponadto wiele postów nie na temat, zwykła złośliwość, wyjaśniam sobie waśni z mkwiek, a ADWOKACI są zbędni.
    Ostatnio edytowane przez guineagod ; 16-03-2008 o 15:37

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

wyjaśniam sobie waśni z mkwiek

na razie to prowadzisz monolog w moją stronę
    I am FX

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sam zainwestuj w kurs samodzielnego myślenia, nie powielaj uwag innych forumowiczów, jak chcesz to ci sprawdzę ortografie twoich postów, są łatwo dostępne, i podszkol się w liczeniu, bo matematyka cieniutka. Delta=300pln,
    Canon=600. Ponadto wiele postów nie na temat, zwykła złośliwość, wyjaśniam sobie waśni z mkwiek, a ADWOKACI są zbędni.
    Jestem humanistą nie matematykiem, aczkolwiek skoro takie ceny są (nie śledzę cen gripów bo zamiennik kupiłem 3 lata temu do 350D, a teraz oryginał - po doświadczeniach z zamiennikiem - do 40D), to za 50% zaoszczędzone kupisz oba słowniki A sprawdzaj moją ortografię, ile tylko Twoja dusza pragnie. Nie powielam uwag innych, bo czytałem Twoje posty, które chamstwem się wyróżniły na tle innych.

Jeszcze raz z całego serca polecam Ci:
    http://ksiegarnia.pwn.pl/5275_pozycja.html?zk=5274 - bardzo dobry.

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 16-03-2008 o 15:59
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    Jestem humanistą nie matematykiem, aczkolwiek skoro takie ceny są (nie śledzę cen gripów bo zamiennik kupiłem 3 lata temu do 350D, a teraz oryginał - po doświadczeniach z zamiennikiem - do 40D), to za 50% zaoszczędzone kupisz oba słowniki A sprawdzaj moją ortografię, ile tylko Twoja dusza pragnie. Nie powielam uwag innych, bo czytałem Twoje posty, które chamstwem się wyróżniły na tle innych.

Jeszcze raz z całego serca polecam Ci:
    http://ksiegarnia.pwn.pl/5275_pozycja.html?zk=5274 - bardzo dobry.

Pozdrawiam,
    Wybacz, ale strasznie przykro słucha się uwag od humanisty, który swoje wypowiedzi zaczyna od zwrotów: „No cóż.. No właśnie... No ja...”, przecinki stosuje wybiórczo, a zdania często zaczyna małą literą, a to tylko kilka pierwszych postów.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wybacz, ale strasznie przykro słucha się uwag od humanisty, który swoje wypowiedzi zaczyna od zwrotów: „No cóż.. No właśnie... No ja...”, przecinki stosuje wybiórczo, a zdania często zaczyna małą literą, a to tylko kilka pierwszych postów.
    A takie zwroty czemuś służą, warto też wiedzieć czemu one służą....
    Z przykrością się Ciebie słucha..... Pożal się Boże.

Pozdrawiam, z mojej strony koniec dyskusji z Tobą - jeśli masz jakieś przysłowiowe "ale" proszę wysłać to prywatną wiadomością.
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dość... a z kolegą guineagod już się pożegnaliśmy. Olał ostrzeżenie za obrażanie użytkowników i dalej po swojemu konwersację prowadził poniżej akceptowalnego poziomu .
    Teraz tylko czekam aż klon się pojawi...

korsage
    Guest

Domyślnie polski poziom dyskusji

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    czytelnik ma wrażenie, że jego autor cierpi na jakąś odmianę niedorozwoju umysłowego, a trudno jednak w pełni ufać osobom z takimi dolegliwościami.
    A tak sobie czytam, przeglądam, szukam informacji na temat i dotarłem tutaj.
    Przejrzałem cały temat do końca - bo dyskusja się rozkręciła. Rzadko zabieram głos, ale tak jakoś tym razem stwierdziłem, że to zrobię.
    Szanowny Kolaju - pomijam już sugerowanie użytkownikowi (który jak widzę w efekcie przez admina został usunięty z forum), że cierpi na jakąś "odmianę niedorozwoju umysłowego".
    Mocno niesmaczne.
    Ale tekst - "trudno jednak w pełni ufać osobom z takimi dolegliwościami" uważam za skrajnie niewłaściwy, żeby nie użyć innych sformułowań. Tak się składa kolego - że w życiu miałem do czynienia wiele z osobami o schorzeniach psychicznych i Twoje sformułowanie, że takie osoby są niegodne zaufania jest obrazą i brakiem szacunku dla osób chorych.
    Powiem więcej - znam wiele osób niby zdrowych, którym zaufać nie chciałbym.
    Więc w tych Waszych dyskusjach, zanim emocje wezmą górą - stonuj kolego czasem.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tego typu uwagi kierujemy na priv, bo nia nie wnoszą nic nowego do odkopanego wątku z archiwum, ani w ogóle nie mają związku z tematem.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów