Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Hahnel - kolejny zamiennik gripa do 20D i 30D

Domyślnie Hahnel - kolejny zamiennik gripa do 20D i 30D

Cześć

http://allegro.pl/item157186123_hahn...jak_bg_e2.html

Miał ktoś styczność z tym produktem? Cena taka sama jak w przypadku Delty, która nie przypadła kilku osobom do gustu ze względu na jakość wykonania.

Czy ktoś z Krakowa mógłby się pofatygować i obejrzeć ten grip z bliska
    i powiedzieć jak to jest wykonane?

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ja mam nie narzekam
    tyle ze baterie sama a battery-pack hmm powiem szczerze widzialem jeden i byl slaby strasznie...widocznie nowy model wyszedl

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

mogę tam wpaść jakoś w tym tygodniu, przejeżdżam tamtędy co kilka dni. obawiam się o sztywność tego gripa. konstrukcja bowiem identyczna jak u delty

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    mogę tam wpaść jakoś w tym tygodniu, przejeżdżam tamtędy co kilka dni. obawiam się o sztywność tego gripa. konstrukcja bowiem identyczna jak u delty
    Jak znam życie to jest to ten sam grip, robiony w tej samej fabryce tylko na zamówienie innego importera i ma inny nadruk.
    Współpracowałem kiedyś z firmą która importowała wiele różnych śmieci z Chin. Na życzenie chińczycy nadrukują to co tylko chcesz i te same towary sprzedawało w Polsce klikanaście firm, tyle że z innymi napisami.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Jak znam życie to jest to ten sam grip, robiony w tej samej fabryce tylko na zamówienie innego importera i ma inny nadruk.
    Współpracowałem kiedyś z firmą która importowała wiele różnych śmieci z Chin. Na życzenie chińczycy nadrukują to co tylko chcesz i te same towary sprzedawało w Polsce klikanaście firm, tyle że z innymi napisami.
    szczerze to odniosłem identyczne wrażenie.

Domyślnie

Udało Ci się coś podpatrzeć czy nie miałeś czasu?

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Udało Ci się coś podpatrzeć czy nie miałeś czasu?
    niestety nie miałem sesja Panie, sesja ale będę tam w tym tygodniu bo to okolice cmentarza rakowickiego gdzie się wybieram a tego przełożyć już nie mogę. także siłą rzeczy tam podejdę. wykaż jeszcze chwilę cierpliwości

Domyślnie

niestety nie miałem sesja Panie, sesja
    Nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem.

ale będę tam w tym tygodniu bo to okolice cmentarza rakowickiego gdzie się wybieram a tego przełożyć już nie mogę. także siłą rzeczy tam podejdę. wykaż jeszcze chwilę cierpliwości
    Czekam cierpliwie i jestem Ci wdzięczny za chęć okazania pomocy.

Trzymaj się.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

byłem wczoraj, konstrukcja IDENTYCZNA jak w Delcie, tylko jakość wykonania sprawia ciut lepsze wrażenie. Plastik trochę inny, i na łączeniu gumy z plastikiem nie wystawał klej. Sprzedawca twierdził, że produkowany jest w irlandii, nie w chinach. jednak mnie to nie przekonało, cena jest w sumie podobna, 369 za grip (ale można liczyc na zniżkę) a 469 za grip z dwoma BP-511, które osobno kosztują po 90 za sztukę. o ile aku bym zakupił, to jednak się skłaniam do oryginalnego gripa.

Domyślnie

byłem wczoraj, konstrukcja IDENTYCZNA jak w Delcie
    Konstrukcja musi być - jeśli nie identyczna - to przynajmniej bardzo podobna, do tego co oferuje firma Canon.

tylko jakość wykonania sprawia ciut lepsze wrażenie. Plastik trochę inny, i na łączeniu gumy z plastikiem nie wystawał klej.
    Cenna uwaga, bo jakość wykonania może wpływać na żywotność.

Sprzedawca twierdził, że produkowany jest w irlandii, nie w chinach.
    Gdzie wyprodukowany nie ma w dzisiejszych czasach wielkiego znaczenia. W Chinach można zrobić dobry produkt, a w Irlandii kiepski - tak samo jak i na odwrót.

jednak się skłaniam do oryginalnego gripa.
    Dziękuje, że przyjrzałeś się temu z bliska. Ja się skłaniam do któregoś z zamienników. Jak na razie nie widzę podstaw, aby dyskwalifikować któryś z gripów Delty lub Hahnela.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów