Strona 184 z 254 PierwszyPierwszy ... 84134174182183184185186194234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 831 do 1 840 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Dopiero zaczyna

Domyślnie

I tu jest pies pogrzebany, powinienem był wcześniej zapytać. Najwyraźniej będę musiał zainwestować w lampy błyskowe. Dzięki za wskazówkę.
    Ostatnio edytowane przez lengel ; 14-03-2008 o 13:56 Powód: zły wpis

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lengel Zobacz posta
    I tu jest pies pogrzebany, powinienem był wcześniej zapytać. Najwyraźniej będę musiał zainwestować w lampy błyskowe. Dzięki za wskazówkę.
    nie twierdzę że nie da się tego zorganizować z Twoimi świetlówkiami. Mi np wygodniej pracować ze światłem błyskowym...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar kwv
    Miasto
    biesy i czady

Domyślnie

Zaczynam zabawę z packshotami
    Czy to zdjęcie jest poprawne?
    proszę o uwagi

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    nie twierdzę że nie da się tego zorganizować z Twoimi świetlówkiami. Mi np wygodniej pracować ze światłem błyskowym...
    Na razie odszedłem od używania namiotu, po prostu stosuję świetlówki i ustawiam obiekty na tle. Jest dobrze, na fotoli procent zdjec zaakceptowanych poszedl w gore, na 10 zdjec przyjeli 8, z czego poprzenie 10 uploadow mialo tylko 2 akceptacje. Inna sprawa, ze stalem sie szczesliwym posiadaczem w miare stabilnego statywu. Pozdrawiam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez kwv Zobacz posta
    Zaczynam zabawę z packshotami
    Czy to zdjęcie jest poprawne?
    proszę o uwagi

Witam, z racji mojej niesamowitej ilosci postow, chyba nie wypada mi sie wypowiadac ale patrzac na brokuly i opierajac sie na (bardzo) skromnych doswiadczeniach z microstockami:
    1. Rewelacyjna (jak dla mnie) ostrosc.
    2. Obiekt dosc latwo da sie wyszparowac,
    3. Dobra jakosc - brak szumow i artefaktow

czego wiecej chciec od zycia
    pozdrawiam i zycze sukcesow
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Czy ktos moze sie orientuje na ile www.shutterplanet.pl daje rade ??
    Ostatnio edytowane przez lengel ; 15-03-2008 o 20:50 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

raczej nie widze zastrzezen do jakosci tego zdjecia.... ale zawsze pozostaje apekt uzytkowy zdjecia... mysle ze to ma maly potencjal... choc moge sie mylic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lengel Zobacz posta
    1. Rewelacyjna (jak dla mnie) ostrosc.
    2. Obiekt dosc latwo da sie wyszparowac,
    3. Dobra jakosc - brak szumow i artefaktow
    No chyba cos jednak nie tak, to nie jest ostre, ostre jedynie centralnie, ale brzegi tego warzywa to juz nie - wiec IMO bedzie rejected.

Tak - to sie nadaje ale do ponownego szparowania, jesli napiszesz, ze to warzywo jest isolated to dostaniesz odrzut - szara obwodka wokol obiektu. Wiec albo nie czyscic fragmentow tla w PSie albo lekko "przepalic" ...

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    No chyba cos jednak nie tak, to nie jest ostre, ostre jedynie centralnie, ale brzegi tego warzywa to juz nie - wiec IMO bedzie rejected.

Tak - to sie nadaje ale do ponownego szparowania, jesli napiszesz, ze to warzywo jest isolated to dostaniesz odrzut - szara obwodka wokol obiektu. Wiec albo nie czyscic fragmentow tla w PSie albo lekko "przepalic" ...
    Tak btw. jeśli do obiektu niewyszparowanego napiszesz isolated to oni napiszą Ci rejected jako błąd w keywords czy jak?
    Regulamin pkt 8

AdamK
    Guest

Domyślnie

W Polsce raczej ciężko. Jak nie jesteś znany albo nie masz znajomości to ciężko się przebić. Rób zdjęcia i się tym ciesz

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

"These images are very similar in subject matter or style. We would like to see a demonstrated range of diversity and variety in subject matter, so if you have anything else you can show us we would love to see it."

to mi napisali na istocku..
    nie do końca rozumie tej uwagi.

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

w skrócie chodzi o to zebys przeslal bardziej zróznicowane tematycznie prace

pozdrav
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Strona 184 z 254 PierwszyPierwszy ... 84134174182183184185186194234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów