Pokaż wyniki od 1 do 10 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

niestety muszę się podpisać pod kolegami - zdjęcia słabe IMHO nie warte wystawiani, jak na reportaż lub ilustrację do wywiadu tym bardziej słabo ....
    zanotowałem u ciebie ostatnio spadek formy - mam wrażenie że cokolwiek pstrykniesz od razu wystawiasz
    nie oszczędzaj migawki, a będziesz miał z czego wybrać, wybieraj rozsądnie ... ja pokazuje około 10% fotografii które zrobię, dobry moment w reportażu jest niezmiernie trudno złapać ... więc duży nakład pracy jest potrzebny
    pozdrawiam

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    niestety muszę się podpisać pod kolegami - zdjęcia słabe IMHO nie warte wystawiani, jak na reportaż lub ilustrację do wywiadu tym bardziej słabo ....
    zanotowałem u ciebie ostatnio spadek formy - mam wrażenie że cokolwiek pstrykniesz od razu wystawiasz
    nie oszczędzaj migawki, a będziesz miał z czego wybrać, wybieraj rozsądnie ... ja pokazuje około 10% fotografii które zrobię, dobry moment w reportażu jest niezmiernie trudno złapać ... więc duży nakład pracy jest potrzebny
    pozdrawiam
    Też to zauważyłem, ale nie spodziewałem się, że wygląda to aż tak źle... Nie mam pojęcia czym ten spadek jest spowodowany - czy szkołą, zimą, czy natłokiem zajęć.
    [tonący brzytwy się chwyta] A może coś źle w obróbce?
    To macie jakieś pomysły na poprawę formy, czy trzeba robić całymi seriami? Te dwa zdjęcia wybrałem z ok. 60 fotek...
    Pzdr,
    Tomek
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uprawnienia umieszczania postów