Strona 172 z 254 PierwszyPierwszy ... 72122162170171172173174182222 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 711 do 1 720 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

RICO nie zwalaj winy na Fotolię tylko pracuj nad swoim warsztatem
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Coś już napisał Awatar RICO

Domyślnie

A mógłbym zobaczyć któreś z waszych zdjęć?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RICO Zobacz posta
    A mógłbym zobaczyć któreś z waszych zdjęć?
    Galeria na fotolii i 123rf

i dla przykładu jeszcze featurepics na którym nie odrzucili chyba żadnego z moich zdjęć

jak chcesz zobaczyć resztę to zapraszam na mój blog http://the-art-of-light.blogspot.com tam masz linki do moich innych galerii... możesz sobie sprawdzić ile fotek mam w danych serwisach (im mniej tym więcej odsiali :P).

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Dzięki robgr85!Obejrzałem twoją galerię na fotolii i wiem co jest nie tak z moimi zdjęciami-są za mało stockowe.Ale do takich zdjęć muszę po pierwsze sprawić sobie aparat. Bo z tym kompaktem to tylko do babci na imieniny...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, a zdjęcia masz super!
    Ostatnio edytowane przez RICO ; 24-02-2008 o 22:06 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

bez przesady, jak się uprzesz to i kompaktem fajne fotki porobisz (patrz na galerię użytkownika 'fotoaloja'), od niedawna ma lustrzankę... ponad 300fotek kompaktem (z tego co pamiętam, niech lepiej się sama wypowie:P).

Pozdrawiam

Bywalec

Domyślnie

Rico, widzę, że przeżywasz początki zupełnie jak ja
    spokojnie, daj sobie czas.
    połapiesz się powoli o co chodzi.ja również zaczynałam na kompakcie i również mi odrzucano fotki, z tym, że ja raczej szybko zaczełam focić owocowe stockowe zdjęcia, kwiaty, ślimaki i jakoś tak mi zostało ...
    ;P
    nie, no obecnie troszkę wrzucam już nawet potraw, posiłków, ale owoce są najlepsze;D
    canon 400D+50mm /f1.8

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    bez przesady, jak się uprzesz to i kompaktem fajne fotki porobisz (patrz na galerię użytkownika 'fotoaloja'), od niedawna ma lustrzankę... ponad 300fotek kompaktem (z tego co pamiętam, niech lepiej się sama wypowie:P).

Pozdrawiam
    RICO, też myślę podobnie jak robgr85, ja też nie mam lustrzanki (ale w końcu sobie kupię , jeszcze trochę ). Podstawa, to się nie zniechęcać na początku, uważnie czytać, za co zdjęcie odpadło i wyciągać wnioski.
    Właśnie przechodzę "chrzest bojowy" na istocku. Mam już 10 zdjęć i 1 DL! (nie powiem, ile wyleciało ;-) ). Będę musiała kupić w końcu coś do usuwania szumów.
    Ostatnio edytowane przez jagódka ; 25-02-2008 o 00:10

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagódka Zobacz posta
    RICO, też myślę podobnie jak robgr85, ja też nie mam lustrzanki (ale w końcu sobie kupię , jeszcze trochę ). Podstawa, to się nie zniechęcać na początku, uważnie czytać, za co zdjęcie odpadło i wyciągać wnioski.
    Właśnie przechodzę "chrzest bojowy" na istocku. Mam już 10 zdjęć i 1 DL! (nie powiem, ile wyleciało ;-) ). Będę musiała kupić w końcu coś do usuwania szumów.
    gratuluję! dodaj mnie do swojej CN, a raz na jakiś czas dostaniesz gratis jakąś dobrą notkę

Domyślnie

i mnie tez dodaj do CN ja notek nie wysylam ale im nas wiecej tym lepiej..

Rob jak ci idzie na featurepics ?? sa jakies downloady czy raczej cienki serwis ??
    Ostatnio edytowane przez rypson ; 25-02-2008 o 15:17

Domyślnie

Dzięki dziewczyny,że podtrzymujecie mnie na duchuZresztą bez was wszystkich nie dałbym sobie rady.Fotoaloja,a twoje począdki pamiętam-czytałem twoje postyCo z tą drugą złą pracą?Olałaś ją?

Strona 172 z 254 PierwszyPierwszy ... 72122162170171172173174182222 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów