Stąd napisałem "podzielić się czymś WARTOŚCIOWYM"
Proponuję czytać uważniej i ze zrozumieniem
Pozdrawiam
Stąd napisałem "podzielić się czymś WARTOŚCIOWYM"
Proponuję czytać uważniej i ze zrozumieniem
Pozdrawiam
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
Panie McKane ! Watek sie tutaj toczy o nowym forum wiec dalem opinie na jego temat po tym jak dostalem BANa! jak i rowniez przed.
Ty tez 2 razy w moim watku doczepiles sie pisowni zamiast dac mi sensowna odpowiedz gdzie raz probowales mi wmowic ze 'przeslona' to blad i nie ma takiego slowa, a drugi raz zlinczowales mnie za to ze napisalem ' Chcialbym sie zapytac ' i ze to nie poprawne.
Czasem czepialstwo wasze nie zna granic i ktos kto ma 60 watkow i widac ze jest poczatkujacy zada durne dla was pytanie to lepiej nie odpowiedziec na nie, a doszukac sie nieistniejacych bledow .
PS MonteCristo. Ja juz pisalem ze publicznie sobie wyjasnilismy jezeli mamy ciagnac dalej dyskusje mozemy to zalatwic w kulturalny sposob na prv.
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 23-02-2008 o 20:33
Hehe jaka ta mlodziez dzisiaj pamietliwa. Ja juz dawno zapomnialem z kim rozmawialem na temat pisowni przyslony. Do "chcialbym sie zapytac" sie nie przyznaje nie wiem o co chodzi.
Tym sie wlasnie roznimy ... Ty traktujesz sprawy personalnie zapamietujac kto i w jaki sposob sie do Ciebie odezwal a ja problemowo czyli o czym rozmawialismy i jaki z tego moral. Do konca zycia zapamietam poprawna pisownie przyslony bo przeczytalem kilka slownikow a co tam napisal w 10 poscie kucza21 zapomne pewnie juz w poniedzialek jak bede focil na gorskim plenerze.
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Taki mam charakterBardzo pamietliwy
Koniec OT. Mialem generalnie na mysli piszac tego posta, ze czasami za malo niektorzy chca pomoc, a za bardzo sie doczepic.
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 23-02-2008 o 21:00
W takim razie dlaczego robisz takie rzeczy:
Krytyka Ci się nie spodobało czy uraziło Cię to że niewielu użytkowników chciało komentować Twoje zdjęcia ?
A potem piszesz:Zamieszczone przez kucza21
Czyli jednak problemy masz nie tylko ze mną ? Widzę tu pewną niespójność :-)Zamieszczone przez kucza21
Ktoś tu mija się z prawdą :-)Zamieszczone przez kucza21
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Kusi zamknąć was na parę dni byście ochłonęli i nie kontynuowali offtopa...
To zamykaj :-)
Prawdę powiedziawszy to bez offtopa nie wiele więcej da sie tu napisać: startuje nowe forum, w założeniu zbliżone formułą do forum Nikona .... i tyle. Podyskutować będzie można za kilka miesięcy jak się rozhuśta, bo póki co jest niemal puste.
kucza21, w większej części mijasz się z prawdą niż mówisz prawdę - jeśli chodzi o tą sytuację. Osobiście mam 'jakieś doświadczenia' na obu forum i jako obserwator tej całej dyskusji piszę to w pełni świadomie.
ps. Vitez, Ty wg mnie jesteś całkiem ok jeśli chodzi o pomoc...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Lubię czasem zaglądnąć na to alternatywne forum.
Fakt, niewiele się dzieje, kameralnie tam, aż nawet za kameralnie. Myślę, że trzeba zaczekać trochę, aż wypracuje sobie własną formułę, a tego widać poszukuje. Jako kalka canon-board raczej nie ma szans ze względu na ogrom wiedzy jaki wnieśli użytkownicy tutaj.
W myśł zasady: "Dobre rzeczy reklamują się same" byłbym spokojny o obydwa fora.
Często czytam tu prośby o niewklejaniu fotek, więc może tam by było lepsze miejsce?
IMHO czarny background wydaje się odpowiedniejszy na prezentację zdjęć...
Zobaczymy jak się to potoczy.
C-F-K - forever
Taki problem ma niemal każde nowe forum, AD 2008. Aby przestało być, jak to ładnie określiłeś "kameralnie" trzeba je "sztucznie" rozkręcić.
I żeby nie było, ja tam dobrze życzę Krzyśkowi, niech się rozkręci. Nie pasowało mu z jakiś względów na CB to zamiast trollować wykazał się inicjatywą i stworzył alternatywę :-)