Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: Alternatywne forum Canona.

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

OK i to jest super!

A teraz jeszcze dojdzie alternatywa gdzie bedzie mozna zapytac...

Mozliwosc wyboru jest zawsze czyms pozytywnym.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a nie uwazacie, ze wywlekanie spraw innych forum i roztrzasanie ich tutaj jest lekko nie na miejscu? moze zoastanmy przy tym, ze jest nowe forum, napiszmy, ze potencjalny uzytkownik moze cos tam na tym forum zyskac, i juz?

nieco za bardzo przypomina mi to posty gowniarzerii, ktora jednego dnia zachwyca sie Digartem, a drugiego, gdy moderator (slusznie) wywali prace, rozrzuca gowno po alternatywnych galeriach, gdzie spiewka jest blyskawicznie podchwytywana przez podobnych pokrzywdzonych.

przeciez nie na tym taka alternatywa ma polegac
    Też tak to widzę. Nie wydaje mi się żeby rozstrząsanie kwestii, które nie dotyczą tego forum na tym forum było eleganckie i sensowne.

Cytat Zamieszczone przez mc24 Zobacz posta
    (....)

A teraz jeszcze dojdzie alternatywa gdzie bedzie mozna zapytac...

Mozliwosc wyboru jest zawsze czyms pozytywnym.
    Oczywiście. I może niech tak zostanie 8).

Co do tego, że zareagowałem osobiście i nerwowo na wymysł kolegi z Forum Nikona - tak było to dla mnie bardzo niesmaczne i taka jest moja ocena tej kwestii (nic się nie zmieniło) - szczególnie dlatego, że bardzo cenię sobie żółte forum (niektórych ludzi którzy tam piszą) i jego Admina.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów