Pokaż wyniki od 81 do 90 z 98

Wątek: Alternatywne forum Canona.

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Hehe brzmi to jakby Cie normalnie wsadzili do aresztu na 48 h za przechodzenie w niedozwolonym miejscu

Pamietaj na mozliwosci zalogowania sie na wszystkich forach w necie zycie sie nie konczy Mozna sobie poczytac ksiazki, pofotografowac. Zeby az tak przezywac bana na nic nie znaczacym forum to troche przesada.

A to ze Cie gdzies MacGyver pojechal za robienie bledow ortograficzych to akurat sluszne. Nauczysz sie pisac i dzieki temu dolaczysz do elity Polakow znajacych w stopniu podstawowym swoj jezyk ojczysty.
    Panie McKane ! Watek sie tutaj toczy o nowym forum wiec dalem opinie na jego temat po tym jak dostalem BANa! jak i rowniez przed.
    Ty tez 2 razy w moim watku doczepiles sie pisowni zamiast dac mi sensowna odpowiedz gdzie raz probowales mi wmowic ze 'przeslona' to blad i nie ma takiego slowa, a drugi raz zlinczowales mnie za to ze napisalem ' Chcialbym sie zapytac ' i ze to nie poprawne.
    Czasem czepialstwo wasze nie zna granic i ktos kto ma 60 watkow i widac ze jest poczatkujacy zada durne dla was pytanie to lepiej nie odpowiedziec na nie, a doszukac sie nieistniejacych bledow .

PS MonteCristo. Ja juz pisalem ze publicznie sobie wyjasnilismy jezeli mamy ciagnac dalej dyskusje mozemy to zalatwic w kulturalny sposob na prv.
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 23-02-2008 o 20:33

Uprawnienia umieszczania postów