Inscenizacja, kompozycja, reżyseria, scena... To właśnie w Twoich portretach jest pewnym wyznacznikiem. Lubię takie portrety. Portrety, w których jest więcej treści. Nie tylko śliczne oczka modelki, które mają za zadanie powalaćA tu u Ciebie o nienaturalności nie ma mowy.
A tak na marginesie to może zechciałbyś zobaczyć kilka moich zdjęć w galerii i napisać jakie sa Twoje odczucia na widok tego? Bo już trochę osób zwiedziło je i nikt nie napisał nic. być może nie wiedza jak patrzeć na to? Są to zupełnie inne zdjęcia niż te wszystkie w tych galeriach reporterskie, krajobrazowe itp. Nie mają chyba za dużo wspólnego z rzeczywistościąhttp://www.canon-b...t=30160
Pozdrawiam serdecznie.
70-200/4 L IS
Mała wypatrzona gdzies na ulicznej imprezie. Wklejam bo juz tęsknie za ciepłymi dzionkami.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
o kurde, teraz dopiero widze że już wklejałem to zdjęcie, sorki
to szukam juz czegoś innego z 70-200/4 L is
1.
2.
3.
4.
Ostatnio edytowane przez amroz ; 07-02-2008 o 17:05 Powód: Automerged Doublepost
ale ja już te fotki gdzieś widziałem
zrób jakieś nowe i zapraszam do przystąpienia do konkursu
pozdrawiam
VAN
Tak, wiem że tematycznie bardzo podobne ale wrzuciłem tyle bo wszystkie mi sie podobały i cięzko mi było którekolwiek wywalić. Dlatego ta prośba o pomoc w selekcji.
Pozdrawiam!
Nie pożałujesz bo cudne to szkiełko.
Ostatnio edytowane przez amroz ; 12-02-2008 o 22:03 Powód: Automerged Doublepost
mnie najbardziej podoba sie 2.
decyzja o zakupie 10-22 juz zapadla![]()
pozdrawiam
orzeh
to ja poproszę*o przekonanie mnie do 135L![]()
Pkt 8 regulaminu forum