alleluja
Panowie ja mowie o sprzecie za 15k (body +szklo) to jak on moze byc nieprecyzyjny... to po cholere taki robia...
Poza tym problem (FF) na mojej puszcze i szkle jest powtarzalny w 95% (1 ostre na 16)
stad wniosek ze to wina technikow na zytniej. Mysle ze ich problemem jest to ze nie potrafia robic zdjec (nie wiedza co to GO - jak sie rozchodzi przed i po, jakie sa jej zaeznosci od odleglosci od obiektu i od wielkosci matrycy) i tylko sa technikami choc oczywiscie uwazam ze to nie jest zadne wytlumaczenie.... Mnie skroili juz nie pamietam dokladnie za wszystkie 4 elementy 5d 40d 35L 85L jakies 250zl (40d na GW) jeszce podroz do Wa-wy kosztowala mnie 400zl !!!!!!
poza tym ile mozna wysylac tam i z powrotem w innych przypadkach ( sam to musze teraz zrobic.... )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest tydzien czekania. ja mam czesto zlecenia z dnia na dzien. Dodzwonic sie nigdy ni emozna - moglbym tak dlugo
Panowie te watki powtarzaja sie co jakis czas... moze da sie jednak cos z tym zrobic. Oczywiscie najlepszym lekarstwem bedzie konkurencja (ale ta nie od nas zalezy - niestety), Moze jakies pismo do Japoni. Moze jakas skarga do odpowiedniego rzecznika. Moze na optycznych i fotopolis jest w stanie ktos napisac jakis artykul (mamy tutaj na forum odpowiednia osobe).
Mam NIEZBITE dowody z EXifem i fakturami daty zdjeica wszystko jestem wstanie udowodnic.. !!!)
Jak nie my? to kto? jak nie teraz? to kiedy ?
CZekam na propozycje poki sezonu nie ma..... moge pomoc tym sie zajac...