Po 3 latach pracy na nikonach przesiadłem się na 40d i miodzio:-), jedyną rzeczą nie przydatną moim zdaniem jest LV. Polecam, tylko proszę pamiętać że żaden aparat nie wyda nam sie dostatecznie dobry gdy nie bedzie do nich odpowiednich "szkieł".
Po 3 latach pracy na nikonach przesiadłem się na 40d i miodzio:-), jedyną rzeczą nie przydatną moim zdaniem jest LV. Polecam, tylko proszę pamiętać że żaden aparat nie wyda nam sie dostatecznie dobry gdy nie bedzie do nich odpowiednich "szkieł".
Święte słowa - amen. A tak od siebie - trzeba go mieć aby móc o nim mowić.Bo spekulować moze każdy,że ten to..tamten to. Ale jak juz masz to raczej wiesz jak działa,jak sie zachowuje w danych warunkach itp.
Ja mam 40D od tygodnia i powiem jedno - warto było - aparacik jest świetny,co prawda nie robi sam super ostrych fotek,czasami ostrość gdzieś poleci ale to z winy obsługującego,a nie sprzetu.Jak juz go poznam,a wydaje mi się,że to potwa troche...to dopiero zaczne widzieć jego zalety.Nie oceniamy książki po okładce prawda?
podsumowanie: warto go kupić i z nim współpracować
Sprzęt kosztuje ale nauka oraz doświadczenie - bezcenne
Pozdrawiam