Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Czy warto kupić Canona 40D?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Po 3 latach pracy na nikonach przesiadłem się na 40d i miodzio:-), jedyną rzeczą nie przydatną moim zdaniem jest LV. Polecam, tylko proszę pamiętać że żaden aparat nie wyda nam sie dostatecznie dobry gdy nie bedzie do nich odpowiednich "szkieł".

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrfoto Zobacz posta
    Po 3 latach pracy na nikonach przesiadłem się na 40d i miodzio:-), jedyną rzeczą nie przydatną moim zdaniem jest LV. Polecam, tylko proszę pamiętać że żaden aparat nie wyda nam sie dostatecznie dobry gdy nie bedzie do nich odpowiednich "szkieł".
    ...proszę pamiętać że żaden aparat nie wyda nam sie dostatecznie dobry gdy nie bedziemy robic zdjęć

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nor Zobacz posta
    ...proszę pamiętać że żaden aparat nie wyda nam sie dostatecznie dobry gdy nie bedziemy robic zdjęć
    Święte słowa - amen. A tak od siebie - trzeba go mieć aby móc o nim mowić.Bo spekulować moze każdy,że ten to..tamten to. Ale jak juz masz to raczej wiesz jak działa,jak sie zachowuje w danych warunkach itp.

Ja mam 40D od tygodnia i powiem jedno - warto było - aparacik jest świetny,co prawda nie robi sam super ostrych fotek,czasami ostrość gdzieś poleci ale to z winy obsługującego,a nie sprzetu.Jak juz go poznam,a wydaje mi się,że to potwa troche...to dopiero zaczne widzieć jego zalety.Nie oceniamy książki po okładce prawda?

podsumowanie: warto go kupić i z nim współpracować

Sprzęt kosztuje ale nauka oraz doświadczenie - bezcenne

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów