Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

tak juz zupelnie nawiasem mowiac, to panowie z zoltego obozu moga teraz niezla beke robic. w ciagu tego tygodnia okaze sie, ze 5D spokojnie mozna wciaz robic zdjecia. najpozniej za 2 tygodnie uda sie na CB udowodnic, ze i tak jakosc obrazu 5D bije na glowe wszystko poza nietykalnym 1Ds ("komu potrzeba wiecej niz 12Mpix albo 3fps!), za kolejny tydzien chor osiagnie unisono: "5D wcale nie potrzebowal nastepcy", a na przestrzeni miesiaca fakt istnienia jakichs tam durnych targow pojdzie w zapomnienie

ide dzisiaj po zgrzewke Amstela, bo sie zapowiada niezla zabawa
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    tak juz zupelnie nawiasem mowiac, to panowie z zoltego obozu moga teraz niezla beke robic
    Właśnie, macie może jakieś linki do fajnych wątków na temat "nowości" Canona na zaprzyjaźnionym forum? ;-) Bo że są, i że są jeszcze lepsze niż ten, to jestem pewny

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Właśnie, macie może jakieś linki do fajnych wątków na temat "nowości" Canona na zaprzyjaźnionym forum? ;-) Bo że są, i że są jeszcze lepsze niż ten, to jestem pewny
    Muflon mówisz i masz:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=44557

Coś już napisał
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Czyli co? Nie ma nowego 5D?
    Super! Wymarzona sytuacja dla takiego onanisty jak ja. Od dwóch lat mam najlepszą puchę FF z segmentu semipro nie wydając ani złotówki

Uprawnienia umieszczania postów