Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    czy dziewczynka z prawej jest wklejona? Dookoła całej postaci jest bardzo mocna i cienka biała obwódka. Na plecach dodatkowo gubi się zarys postaci. Pozostałe sylwetki tego nie mają więc raczej nie artefakt wyostrzania. Rzuca się to natychmiast w oczy.

Poza tym zdjęcie piękne.
    oj Kuma, Kuba, ty się nigdy chyba nie wyleczysz ze swoich PSowych kompleksów wiesz co myśl sobie co chcesz, mam to w nosie ...

wyobraź sobie że jestem już tak "dobry" że nie muszę wklejać postaci a ty podejrzewasz mnie o to przy każdej lepszej focie ... parkiet, morderstwo pod 23, etc.

jeżeli są jakieś obwódki i artefakty to powstały po wyostrzaniu po zmniejszaniu do web lub usuwaniu szumów ...

pozdr
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Nie no zdjęcie klasa... Ale się zastanawiam w sumie czy nie przedobrzyłeś z ostrością.
    może i tak, ale zależało mi na tym by fotka wyglądała bardziej jak z "analoga" - skan z negatywu, a w tym przypadku ostrość to faktor krytyczny ...

tu jest wersja bez wyostrzania

bez wyostrzenia wygada bardziej plastikowo/cyfrowo mz...

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    To chyba nie wklejona, ale może machnięcie brushem przy obróbce, prawda Van?
    Taak czasami zdarzy się mały błąd w sztuce szczególnie między 2-gą a 3-cią w nocy

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 20-01-2008 o 19:39 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów