Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [addi] Syn

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie [addi] Syn

Witam wszystkich użytkowników. Forum czytam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz odważyłem się coś pokazać . To moje pierwsze kroki z lustrzanką, więc proszę o wyrozumiałość. Z góry dzięki za wszelkie komentarze.

1.

2.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Bardzo ładny Chłopczyk - gratulacje!
    Na pierwszym - brak konsekwencji. Trzeba było fotografować oboje, z mamą odwróconą do obiektywu, albo samo dziecko. Na drugim - niestety nie ta pora, słońce wysoko i stąd nieładne cienie na twarzyczce. Obydwa - jak najbardziej do rodzinnego albumu.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Dzięki za uwagi. Co do drugiego to rzeczywiście pora fatalna, niestety ciężko było "zorganizować" inną. Na pierwszym chciałem pokazać dziecko, dlatego mała GO i takie, a nie inne "ustawienie" mamy, ale rzeczywiście im dłużej się przyglądam tym bardziej mam wrażenie, że niezbyt fortunnie to wyszło :-|.

Dołączam jeszcze jedno do kompletu. Tym razem sama mama. Może to wyszło bardziej "portretowo".

3.
    www.kradziej.pl - zabezpiecz sprzęt przed kradzieżą

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

To ja jeszcze do pierwszego, ja bym ten kadr przesunął w prawo. Mam wrażenie, że widzę lekkie prześwietlenia na policzkach..
    Jeśli chodzi o 2 to tak, jak Ewa, nie ta pora na portrety

Uprawnienia umieszczania postów