Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Wolałbym się nauczyć fotografowaćDo autora: naucz się lucid dreaming to takich głupich snów mieć nie będziesz... chyba że zachce Ci się takiego :P![]()
Proponuję administracyjną zmianę podpisu: "Coś już napisał" na: "Już mu się śni".
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Nie no sorry panowie, ale mam dość poważną chorobą już tydzień w domu siedzę jem tylko owoce, aparatu nie tykam w ogóle.Proponuję administracyjną zmianę podpisu: "Coś już napisał" na: "Już mu się śni".
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
a mi sie snilo ostatnio ze moj swietej pamieci dziadek zostawil po sobie aparat - patrze ja ci i oczom nie wierze a to canon z gripem, wiec to jakis byl z tych modeli profesjonalnych . Problem w tym ze liczna mial dziadek rodzine no i szans na ten aparat nie bylow kazdym razie koszmarny sen
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Sprawa jest prosta - ponieważ sny z reguły odsłaniają przyszłość odwrotną, więc ten obiektyw będzie nie do zaj... , znaczy się nie do zniszczenia.
30D | T 17-50 | C 55-250 | C 50
Mam kumpla, który o fotografowaniu wie tylko tyle ile sam mu powiedziałem. Mówił, że ostatnio mu się śniło, że był snajperem (takim od zabijania) i wlazł na jakiś dach, a do dyspozycji miał: EOS 100D (dwa modele starszy niż 300D), 300D i całkowicie białego 1D Mk III
Nie wiem jak jego chory umysł wymyślił coś takiego. A z innej beczki, ostatnio znajomy z redakcji przy piwie opowiadał jak po oglądnięciu programu o tapirach śniło mu się, że jeździł z taczką po centrum Chorzowa i woził w niej tapira właśnie. Ludzie podchodzili i pytali czy prawdziwy i, że bardzo ładny itd. Koleś ma prawie 50 lat
![]()