Miałem dzisiaj sen, że przy wymianie obiektywu z kita na mój nowy lens i w czasie wymiany pękło mi szkło... Rano wstałem bardzo zmartwiony.. Czy nie wiecie co taki sen może oznaczać, albo od czego się biorą ... A może macie podobne sny??
Miałem dzisiaj sen, że przy wymianie obiektywu z kita na mój nowy lens i w czasie wymiany pękło mi szkło... Rano wstałem bardzo zmartwiony.. Czy nie wiecie co taki sen może oznaczać, albo od czego się biorą ... A może macie podobne sny??
Marcin Kasiński
http://itzone.pl
A może nie będzie tak źle:
http://pl.wikipedia.org/wiki/I_Have_a_Dream
Sławny zostaniesz![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
To może na te 7 lat sprzedać cały osprzęt??"Przez siedem najbliższych lat nie zrobisz zdjęcia, z którego będziesz zadowolony."
"Profesjonalne" wyjaśnienie:
Szklanka - rozbić ją - strapienie - z wodą - zdrowie - pękniętą - przez oszustwo poniesiesz stratę - pusta - rozczarowanie - darować ją - utrata przyjaciela
Szkło - szlifować - oddajesz się spekulacji - krajać - rychłe małżeństwo
Ze strony Nowoczesna (sic!) Kobieta![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
a mi w ubiegłym tygodniu przyśniło się 7D, czytanie tego forum pozostawia jakiś ślad w psychice![]()
Myslę, ze jedynym ratunkiem jest:
wymiana lustrzanki na kompakt. Tam się nie wymienia Lens-ów. A więc oszukasz złe moce ze snu!
O losie... jaki ja dzisiaj porąbany sen miałem...
Śniło mi się, że jakaś czarna postać(najprawdopodobniej EMO- dokładnie nie pamiętam) porwało mi cały sprzęt i bylem taki smutny, że nie będę miał czym robić zdjęć, a co najgorsze dostawałem różne filmiki od "porywacza", 1 pamiętam- moja 17-40(której nie mam, ale chyba kupie) została podłączona do jakiejś dziwnej maszyny- dosyć małej z takim ekranikiem i było napisane w "17-40: banned". Rano tak tylko dla pewności zajrzałem do mojego Tamraca![]()