Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 03-01-2008 o 14:31
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie, ale z opisu na korpusie wynika, że najwyraźniej Sony nie może się zdecydować co do wielkości matrycy![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pojawilo sie tez cos o A900, 21MP FF!
http://www.minoltaspain.com/foros/index.php?topic=7901
galeria zdjęć na >>> aroundmyhead
tjaaaa...
a na tym forum juz byl 3D, 5D mkII, 1Ds++ mkVII turbo, 550D, 70D...
wolne tlumaczenie: nieco podejrzane dzisiaj, w dzien swietych niewiniatek.Demasiado sospechoso que lo digan hoy dia de los santos inocentes...
dzien swietych niewiniatek to rocznica rzezi niemowlat przez Heroda.
wypada 28 grudnia i jest w hiszpanskojezycznym kregu kulturowym (a byc
moze tez i innych) dniem robienia sobie beki i wkrecania ludzi, cos jak
nasz 1 kwietnia
jesli dobrze rozumiem co poeta ma na mysli:
to to jest cos w desen: "to co jest pewne, to ze kupiliscieLa que se está liando con mi fake
ten fake", ale poprawne gramatycznie zdanie to mu chyba z tego nie
wyszlo
Kapitan Wagner