Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: canon 50 1,4

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Doszedłeś do właściwych wniosków. Praca taką GO jaką daje 1,4, czy 1,6 wymaga precyzji. Mówisz mydło poniżej 2,0. To jest kwestia wprawy. Też mam 50 wersję 1,4 od niedawna, wcześnie miałem 1,8. Tym obiektywem trzeba umieć pracować. Jednak mikro USM sporo różni się od ring. Widzę to dobitnie zmieniając 50mm na 17-40.

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Doszedłeś do właściwych wniosków. Praca taką GO jaką daje 1,4, czy 1,6 wymaga precyzji. Mówisz mydło poniżej 2,0. To jest kwestia wprawy. Też mam 50 wersję 1,4 od niedawna, wcześnie miałem 1,8. Tym obiektywem trzeba umieć pracować. Jednak mikro USM sporo różni się od ring. Widzę to dobitnie zmieniając 50mm na 17-40.
    O tym, że 50-tka jest mydełkowata od 2.0 w dół, pisze większość recenzji, widocznie tak już ma.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    O tym, że 50-tka jest mydełkowata od 2.0 w dół, pisze większość recenzji, widocznie tak już ma.
    Pozdrówka
    Zamiast cały czas czytać owe recenzje proponuje abyś sam podpiął czasem jakiś obiektyw pod swoje body. Wyrobiłbyś sobie w końcu swoje zdanie a nie bazował na recenzjach i "badaniach" jak kto kiedyś określiłeś...

Uprawnienia umieszczania postów