Pokaż wyniki od 1 do 10 z 162

Wątek: [amroz] moja galeria

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

dla mnie ostatnia tura rewelka :-D wiem exif ale napisz coś o ustawienich chętnie się poduczę
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    dla mnie ostatnia tura rewelka :-D wiem exif ale napisz coś o ustawienich chętnie się poduczę
    pozdrawiam
    Czasy pomiędzy 10-30s, przysłona 11-13, iso 100, ostrośc na budynkach i duzo cierpliwości jak widzisz że Ci wycieczka z oczów znika bo nikt Cie nie rozumie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    piękne fotki nie da się ukryć -Szczęśliwego Nowego Roku !
    DZIĘKI! WZAJEMNIE!
    A gdzie Twoje sylwestrowe foto?
    Ostatnio edytowane przez amroz ; 02-01-2008 o 19:33 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

[QUOTE=amroz;409224]Czasy pomiędzy 10-30s, przysłona 11-13, iso 100, ostrośc na budynkach i duzo cierpliwości jak widzisz że Ci wycieczka z oczów znika bo nikt Cie nie rozumie

Dzięki za info amroz święte słowa z tymi wycieczkami zresztą nie tylko dotyczy to obcych swoi też nas nie rozumieją i przeszkadzają jak tylo mogą:razz:
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    Dzięki za info amroz święte słowa z tymi wycieczkami zresztą nie tylko dotyczy to obcych swoi też nas nie rozumieją i przeszkadzają jak tylo mogą:razz:
    no właśnie, najgorzej ze swoimi bo cięzko ich zlekceważyć a zdjęcia trzeba pstryknąć bo jakby inaczej. Ale i tak postanowiłem tam szybko samotnie wrócić bo w sumie to tylko kilka zdjec zdążyłem zrobić.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    DZIĘKI! WZAJEMNIE!
    A gdzie Twoje sylwestrowe foto?
    byłem w górach fotografowałem, o świcie jakieś tam widoczki później snowboard i "szyja" zasnąłem o 10.35, ale widziałem uroczystość z w TV z Nowego Jorku

niebawem coś wrzucę z górskich klimatów ...testowałem nową 35L
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

amroz pozamiatał dział galerii.

Chylę czoło przed ziomkiem.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terminator Zobacz posta
    amroz pozamiatał dział galerii.

Chylę czoło przed ziomkiem.
    Dzięki!
    Pozdrawiam ziomala!

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

A tak na marginesie: jaki obiektyw przy 3-ce w Pradze? Z tego co pamiętam nie ma tam zbyt wiele miejsca, żeby się cofnąć.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dlaczego zdjęcia mi się tutaj nie wyświetlają, a strona ma przekroczony limit transferu ? :< Chętnie bym obejrzał te cuda.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dlaczego zdjęcia mi się tutaj nie wyświetlają, a strona ma przekroczony limit transferu ? :< Chętnie bym obejrzał te cuda.
    Sorki wielkie ale limit na ten miesiąc mam przekroczony. Zapraszam 1 lutego.
    Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów