Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Nowe lustro

Mieszany widok

Domyślnie

no powiedziałbym że nawet bardziej niż dość... zaczynam gładko przemieszczać się w strefach sesji zdjęciowych na zlecenie... potrzebny mi aparat analogowy który nie będzie mi przeszkadzał swoimi brakami czy ułomnością w robieniu zdjęć... zdaję sobie sprawę że body to dopiero początek, i z całą odpowiedzialnością w to wchodzę.

co do pytań janmara...

tak akceptuje używany sprzęt, nawet się ku temu kieruję
    przez czas jakiś wystarczy mi kit plus jakieś jasne 50mm
    wiem że to ja mam zdecydować ale po to napisałem na forum aby się dowiedzieć czegoś od użytkowników którzy są w tym dłużej żeby nie walnąć jakiegoś babola...
    no i oczywiście jak już pisałem chciałbym kiedyś zakupić pełnoklatkową cyfrę...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    tak akceptuje używany sprzęt, nawet się ku temu kieruję
    przez czas jakiś wystarczy mi kit plus jakieś jasne 50mm
    wiem że to ja mam zdecydować ale po to napisałem na forum aby się dowiedzieć czegoś od użytkowników którzy są w tym dłużej żeby nie walnąć jakiegoś babola...
    no i oczywiście jak już pisałem chciałbym kiedyś zakupić pełnoklatkową cyfrę...
    Kup cokolwiek z wymienionych wcześniej - EOS3, 5, 50 czy 30/33 (V) albo nawet 1 - przecież to jest prawie że bez znaczenia - zastanów się lepiej jakie do niego kupisz obiektywy bo to jest znacznie bardziej istotne...
    Korpus - szczególnie w przypadku analoga - to jest naprawdę mało istotny szczegół, szczególnie jak dotychczas fotografowałeś tylko kompaktami i nie masz specjalnych wymagań dotyczących szybkości...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów