Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Nowe lustro

Question Nowe lustro

Wiem że takich wątków pewnie była masa... ale...

Jestem dość zaawansowanym fotografem i sądzę że dojrzałem do analogowego lustra... chciałbym się przesiąść na jakieś ale nie wiem jakie...

pomożecie?

P.S.
    jeśli będą jakiekolwiek pytania dotyczące tematu i pomocy to chętnie odpowiem...

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Witam.

EOS 3. Lub EOS 5. Lub jakiś inny EOS...
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta

Jestem dość zaawansowanym fotografem i sądzę że dojrzałem do analogowego lustra... chciałbym się przesiąść na jakieś ale nie wiem jakie...

pomożecie?

P.S.
    jeśli będą jakiekolwiek pytania dotyczące tematu i pomocy to chętnie odpowiem...
    Napisz co i czym fotografowałes,co bys chcial dalej.Dlaczego chcesz [rozumiem podstawowo ]robic dalej analogowo a nie lustrzanką cyfrową itd. Smiało. wiekszosc szła ta drogą. Pozdrawiam :-)

Domyślnie

fociłem wieloma rzeczami... poczawszy od Zenithów przez cyfrowe małpki kodaka, Minoltę A2, Panasonica FZ50, Canona S3is, a teraźniejszy mam Olympus 5060WZ...

fotografowałem głównie makro, portrety oraz zdjęcia typu Glamour oraz Fashion...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Czemu nie chcesz sprobowac lustrzanki cyfrowej?

Domyślnie

bardziej mnie ciągnie do analogów... chociaż przyznam że kiedyś kupie sobie cyfrę... ale to już napewno będzie pełna klatka... nic innego nie kupie...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

bardziej mnie ciągnie do analogów... chociaż przyznam że kiedyś kupie sobie cyfrę... ale to już napewno będzie pełna klatka... nic innego nie kupie...
    Mam jeszcze canona 50 jest tez opcja 50 E.Jesli nisko budzetowo, to goraco polecam.Zaawansowana semiprofi lustrzanka,kupisz za grosze.Az zal tych aparatów.:sad: Pozdrawiam.

Domyślnie

no dobra... wszystko fajnie tylko że ja nadal nie wiem co kupić...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

no dobra... wszystko fajnie tylko że ja nadal nie wiem co kupić...
    Przeciez to Ty musisz wybrać. No wybacz.. Nawet nie wiem ile chcesz ,mozesz wydac,czy akceptujesz uzywany czy nowy.Sam aparat ,czy z obiektywami,jakimi?Masz kilka propozycji Dzis są dostepne [myślę dla każdego] najlepsze analogowe aparaty Canon.a więc najwyższa połka jedynki i jednocyfrowe, nizsza dwucyfrowe Eosy nizej chyba nie ma co szukac róznica w cenie mala w jakosci duża.Wpisz w Google "Canon Camera Museum " [To nie jest żart] i przejrzyj sprzęt.
    Chcesz kupic aparat systemowy.Tzn. aparat jest mala czescią kosztów. Ba,aparat na ogoł zmieniamy najszybciej i najczesciej .Jesli spojrzymy calosciowo to aktywne fotografowanie analogiem na przyzwoitym poziomie jest drozsze od cyfry.Akceptujesz to Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 07-12-2007 o 00:56

Uzależniony
    Miasto
    Otwock

Domyślnie

pomożecie?

P.S.
    Dość zaawansowany?? Minimum eos 5 lub eos 3 a najlepiej 1V. Niżej nie ma co sięgać. Poza tym, tak jak Ci piszą wyżej, body to tylko body, inwestuj w szkła a nie w body.
    5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów