Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 133

Wątek: u tommiego

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Być może; chodzi raczej o to, że gdzieś się nagle ryska na szkle pojawi albo co..

Poza tym pytanie (do MCKane): czy tommy_j powie faktycznie, ze w jakimś body została wykryta wada, czy pchnie to następnemu klientowi? Krótko: czy wciśnie używany i odrzucony kit jako nówkę.
    Nie no jak wyjdzie ze sprzet jest uszkodzony to wysyla do wymiany. Przeciez nie sprzeda aparatu z uszkodzonym lustrem, migawka czy szkla z zacinajaca sie przyslona bo i tak mu zaraz ktos to zwroci i zrobi awanture do tego.

Co do przebierania to kazdy oczekuje czegos innego. Dla jednego pewna ostrosc jest wystarczajaca dla innych nie. Poza tym co innego pojsc do sklepu i kupic jedno jedyne szklo a co innego pojsc i wybrac sobie z 3-4 sztuk.

Nie bronie tommiego, co o nim sadze napisalem wyzej, natomiast troche realizmu chlopaki wykazcie.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

ja też miałem zamiar kupić cały sprzęt u niego ale niestety przy fakturze ceny przekraczają inne sklepy o jakieś 200 zł wiec nie ma sensu natomiast gdy ktoś bierze bez faktury to polecam jak najbardziej

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ja od Tommy'ego dostalem karte z poleceniem, zeby nie wypisywac.

natomiast kiedy przyszlo do naprawy, to kazal przyslac do siebie. wyslalem a potem dostalem zrobiony lens. tanie g* jak na to czym Tommy handluje, ale mimo to zalatwil sprawe bezproblemowo, bodajze przez serwis polski
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Mnie tam poganiali ("bierzesz Pan, czy nie?), a na pytanie czy można przypiąć obiektyw i przestrzelić parę fotek zostałem na Odrzańskiej wyśmiany..
    Hie hie.
    Ale wątek o Tommym_J, to napiszę. Jakieś półtora roku temu kupowałem u niego sigmę 20mm. Do domu podjechałem jak się wcześniej umówiłem, chwilkę oglądałem, przypiąłem do aparatu, troche pstryknąłem, oglądam z lewej, z prawej, z boku i z podskoku, zniecierpliwiony Tomek mówi do mnie wreszcie: ,,Spytam wprost - długo się jeszcze będziesz z tą dwudziestką *******ił?''
    Obiektyw kupiłem a jakże, nawet bywa zaskakująco ostra przy f/4 i to również na brzegach (-:

Domyślnie

zawsze mnie intrygowały te realfoto tommiego. Opłaca się*u niego kupować, jednak, jak piszecie - bez faktury vat. Ja swoje lki kupiłem w techmarkecie - przez internet. Jestem bardzo zadowolony - i z obiektywów i z obsługi
    Pkt 8 regulaminu forum

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wrocław i Odrzańska wyciete tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=25872

Coś już napisał

Domyślnie

no to i ja się dopiszę do grona zadowolonych klientów tommiego

kupiłem u niego Tamrona 17-50/2.8, niestety nie mogłem odebrać osobiście, bo trochę mi się spieszyło... po rozmowie telefonicznej powiedział, że za ekspresową przesyłkę kurierem będzie jakieś 30-40 PLN, po chwili rozmowy powiedziałem, że nie spieszy mi się aż tak bardzo, bo potrzebuję obiektyw na następny weekend... to stwierdził, że może wysłać zwykłym priorytetem, wyjdzie jakieś 10 zł...

jak przyszło co do czego, po podaniu danych już w mailu prosił o wpłatę tylko ceny obiektywu... który przyszedł do mnie następnego dnia
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

kolega właśnie kupił u Tommyego Canona 24-105, gość ma własną sieć dystrybucyjną (zadowolonych, sprawdzonych klientów). Opuścił kumplowi z ceny 100 zł, bez proszenia, tak po prostu

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

I ja z przyjemnością dołączam do osób zadowolonych z zakupów u Tomka. :-)
    Co prawda u mnie wyglądało to nieco inaczej. Zadzwonilem do Tomka z pytaniem czy nie ma 30D w extra stanie i dobrych pieniążkach. Akurat nie miał, ale polecił mi swojego znajomego który coś takiego ma i ręczy za mniego. Zdzwoniłem się z panem Sławkiem z Gdyni i zakupilem 30-stkę w naprawdę dobrej cenie i extra stanie, w 100% zgodną z opisem jaki uzyskałem w trakcie rozmowy telefonicznej.
    Reasumując profesjonalizm i pośrednictwo na medal ! :-) :-) :-)
    Ostatnio edytowane przez JurekGR ; 06-11-2007 o 19:00
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No dobra widze ze wszyscy chwala, ale ja mam jedno pytanie. Jak to jest z cashbackiem na sprzet od niego? Z tego co rozumiem to jakikolwiek dowod zakupu jest na specjalne zyczenie a wtedy cena robi sie "sklepowa". No a zeby dostac cashaback potrzebny jest paragon + nazwa sklepu/sprzedawcy?
    Czy ktos uzyskal zwrot kasy na sprzet zakupiony od Tommiego ?
    Ostatnio edytowane przez tespis ; 03-12-2007 o 12:49
    Canon eos 6D
    - EF 24-105mm f/4 IS L
    - EF 50mm f/1.4
    - Speedlight 430ex II

Strona 12 z 14 PierwszyPierwszy ... 21011121314 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów