Strona 1 z 13 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 133

Wątek: u tommiego

Mieszany widok

Bywalec Awatar roa

Domyślnie u tommiego

Pytanie mam o tommiego_j, a w zasadzie jak wygląda u niego sprawa reklamacji i paragonów.
    Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat? jak jest realizowana gwarancja i w jakim czasie, oraz czy dostajecie paragony (faktury) i kiedy je otrzymujecie.

Coś już napisał Awatar Wiesiek_TGT

Domyślnie polecam

Kupiłem kiedyś od niego 16-35 /2.8 L
    A było to tak.
    Nie znaliśmy się wcześniej. Zadzowniłem , pogadaliśmy, napisałem maila z konta firmowego, pogadaliśmy i gośc przysłal mi ten obiektyw (wtedy jakieś 5000 PLN) beż przelania kasy abym go obejrzał. Jak mi się spodoba to mu zapłacę jak nie toodeślę obiektyw.
    Tommy robi w tym interesie od lat i ma ninaganna opinię

Wiesiek

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

reklamowalem kiedys u niego obiektyw bo mial wade mechaniczna. zero problemow. kazal przyslac, jak byl zrobiony to odeslal
    www albo tez flickr

Coś już napisał Awatar M_Kuron
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Kupiłem u niego body, 2 szkła, flesz i gripa. Sam zekup idealny, miałem jeszcze na tyle duże szczęście, że tommy sprzedawał w moim mieście 5d innemu klientowi. Można więc powiedzieć, że od telefonu do otrzymania pełnego zestawu minęło ok 8godz

Po pewnym czasie padła mi migawka w 30D. Szybki telefon i Tommy powiedział mi co i jak mam zrobić. Przesłał mi skan rachunku (bo dba o papierki sam). Zrobiłem ksero wydrukowanego rachunku i reklamacja została uwzględniona.
    Ogólnie jeśli nie trafię jakiejś super okazji, w przyszłości będę kupować tylko u niego. Polecam!
    5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
    www.maciejkuron.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Reklamowalem raz 17-40 4L. Podeslalem zdjecia (aberracje, kiepska ostrosc na 5.6) , dostalem odpowiedz "no rzeczywiscie kiepsko to wyglada" . W zamian dostalem 17-35 2.8 L "do potestowania" bo 17-40 4L akurat nie mial na stanie. Prawie pol roku "testowalem" ale jednak nie podpasowal mi i bez problemu wymienilem znowu na 17-40 4L, tym razem bardziej udany egzemplarz .
    Tak wiec jak zwykle - zdecydowanie polecam.
    A poza tym spora wiekszosc sprzetu ze stopki jak i tego, ktorego juz nie mam w stopce wlasnie u Tommiego bralem... choc na szczescie tylko jedno szkielko musialem reklamowac.

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    W zamian dostalem 17-35 2.8 L "do potestowania" bo 17-40 4L akurat nie mial na stanie. Prawie pol roku "testowalem"
    To jakiś filantrop ten "Tomi"? :-P To jest nick z allegro? Jak brzmi dokładnie (w mianowniku)?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    To jest nick z allegro? Jak brzmi dokładnie (w mianowniku)?
    Tommy_J
    Filantrop? Nie, po prostu sprzedawca z odpowiednim podejsciem do klienta.

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    To jest nick z allegro? Jak brzmi dokładnie (w mianowniku)?
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=321818

Bywalec Awatar Anvers
    Miasto
    Sz-cin/Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    W zamian dostalem 17-35 2.8 L "do potestowania" bo 17-40 4L akurat nie mial na stanie. Prawie pol roku "testowalem"
    Ten testowany byl nowy? A pozniej sprzedawal go jako uzywany?
    Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX

Bywalec Awatar Poohutch
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kupowałem u Tommiego D60 z ogromnym stresem bo to był mój pierwszy DSLR no i wtedy sporo wart. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Ceny nienajniższe, ale z pełną świadomością wolę trochę dopłacić i mieć do czynienia z solidną firmą. Nie korzystałem z obsługi pozakupowej, ale zakupy u niego to przyjemność, polecili mi go znajomi, którzy masę sprzętu u niego kupili i też chwalili.
    Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
    Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200

Strona 1 z 13 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów