Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 133

Wątek: u tommiego

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Czy dzisiaj u Pana Tomka imiennika m.in. mojego nawet przy obnizeniu ceny C 10-22 (bo promocja CashBack chyba minela?) nie wystawia faktur VAT? Czy są jakieś problemy? A co jeśli decydowalibyśmy się na zakup jednorazowo wieloilościowy w formie sztuk dwie? (interesuje mnie 10-22 i 70-200 f4 L) - mozna liczyc na jakies "promocje"?
    GG: 559899

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez El_Chueco Zobacz posta
    Czy dzisiaj u Pana Tomka imiennika m.in. mojego nawet przy obnizeniu ceny C 10-22 (bo promocja CashBack chyba minela?) nie wystawia faktur VAT? Czy są jakieś problemy? A co jeśli decydowalibyśmy się na zakup jednorazowo wieloilościowy w formie sztuk dwie? (interesuje mnie 10-22 i 70-200 f4 L) - mozna liczyc na jakies "promocje"?
    No to już pozostaje napisać tylko do tommiego, czyż nie ?
    pucha i grucha

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Cytat Zamieszczone przez El_Chueco Zobacz posta
    *hmmm, mysle ze najlepiej zapytac o to samego tommego ;>

Zdrowko

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Trochę na pewno ci opuści jak byś brał dwa szkła. Przynajmniej mi trochę opuścił ale ja brałem za trochę więcej.

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Pytałem bardiej o doswiedczenia "negocjacyjne" - no ale TomS - dzieki za odpowiedź :] - co do faktur VAT -jak mniemam - jesli taka ów nasz "diler" wystawic to sprzet automatycznie podrożeję - ni mniej - napisałem w tej sprawie mejla do szacownego Pana i czekam na odpowiedź :]
    GG: 559899

Domyślnie

No to i ja słowo o tommy_j... Bardzo konkretnie, bardzo sprawnie, wszystko super po prostu. Wczoraj odebrałem 30d. Mogę jedynie wszystkim polecić.

Dopiero zaczyna Awatar Mixer
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Majchrzak Zobacz posta
    No to i ja słowo o tommy_j... Bardzo konkretnie, bardzo sprawnie, wszystko super po prostu. Wczoraj odebrałem 30d. Mogę jedynie wszystkim polecić.
    To Ty mi zgarnąłeś ta 30 z przed nosa !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mixer Zobacz posta
    To Ty mi zgarnąłeś ta 30 z przed nosa !
    Naprawdę mi przykro, gdybym wiedział jakoś byśmy się podzielili... Podobno po weekendzie jest w stanie załatwić drugą... Właśnie po weekendzie miałem brać, ale dostałem nieplanowany zastrzyk gotówki i przy dniu świątecznym wyruszyłem na zakupy... i warto było

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie i moje trzy grosze

Jest trzech facetów godnych zaufania - tommy_j , michalmag i medfoto ( jest jeszcze medfoto . Wszyscy trzej wg mnie - uczciwi i służą radą . Jesli kupuję sprzęt trochę droższy - to tylko u jednego z nich . Jeszcze nigdy , kupując u któregoś z nich , nie miałem problemów . Przwdą też jest , że jeśli klientowi , którego zna sprzedawca brakuje parę zł , sprzedający poczeka resztę kasy , ale sprzęt dostarcza . Są to Tomek , Michał i znów Tomek . Pozdrawia i kłania się - Włodek ze Skierniewic . :-D :-D :-D
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Ja też potwierdzę bo jestem już po zakupach u tommy_j i michalmag. Bez żadnych problemów. Wszystko zgodne i na najwyższym poziomie. Kolejne szkiełka na pewno zakupie u jednego z wyżej wymienionych.

Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów