Zobacz wyniki ankiety: Iloma body dysponuje pracując zawodowo i żyjąc z fotografii?

Głosujących
84. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Ilość body a praca zawodowa...

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Dla mnie to nie ryzyko, tylko " amatorszczyzna".
    zgadzam się
    m.in. na tym polega profesjonalizm (poza kunsztem), że nigdy w życiu nie zdarzy się fotografowi nie mieć zapasowego sprzętu, czy chociażby baterii.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Widziałem takiego w akcji - byłem akurat gościem na weselu. Wyjechał z kitem, 400d + 430ex z jednym kompletem baterii AA. Cały czas spawał lampą co doprowadziło do wyczerpania energii w połowie wesela. I co zrobił? Pożyczył od znajomej kompakta i daleeej jazda ...
    Słyszałem trochę podobnych historii, jak kiedyś dawno pracowałem w agencji, jak za czasów negatywu (w niektórych agencjach ślubnych te czasy jeszcze nie minęły) zdarzali się ludzie, którzy zapomnieli założyć negatyw i byli zdziwieni, że tak dużo klatek pociągnęli na jednej kliszy. W zasadzie to nie śmieszne.
    Dwa razy fotograf na ślubie (jak byłem u znajomych) prosił mnie o odsprzedanie zdjęć, żeby wyjść z twarzą (zacząłem robić, jak widziałem, że są jakieś problemy).
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 28-11-2007 o 19:42 Powód: Automerged Doublepost
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów