A ja wniosek, rachunek, kod wysłałem 9-11 priorytetem; 13-11 dostałem potwierdzenie a DZISIAJ! na konto kaskę w pełnej wysokości 190 zł za 24-105.
Razem 14 dni!!!
A ja wniosek, rachunek, kod wysłałem 9-11 priorytetem; 13-11 dostałem potwierdzenie a DZISIAJ! na konto kaskę w pełnej wysokości 190 zł za 24-105.
Razem 14 dni!!!
Wczoraj wpłynęła mi kasa, w pełnym wymiarzeWysłałem priorytetem, po ok tygodniu dostałem maila potwierdzającego dotarcie. Kolejne 9 dni i 270 zł za 400D na koncie. Byłem ciekaw ile zabierze z tego PKOBP a tu miła niespodzianka
Pozdrawiam
Zadam to pytanie tutaj, bo w innym watku nie doczekalem sie odpowiedzi
Co to za serial number wpisuje sie w formularzu? Ten, ktory jest podany na kartoniku?
Ale to pytanie nr 1. Bo pytanie nr 2 jest nastepujace: Co mam wpisac jesli kupilem 5d+24-70 czyli profesional zoom kit, jesli do wpisania tez jest tylko jeden serial number, a na pudelko od niego nie ma niczego, co by serial number przypominalo :/
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
no Panowie dostalem kase! wsumie dziwnie wyszlo bo wlasnie pisalem maila z zapytaniem co sie dzieje ze nie dostalem zadnego emaila od nich kiedy juz ludzie pieniazki dostaja. wchodze na konto zeby skopiowc numer a tutaj 520zl od canona za 24-70! tak wiec 20zl millenium sobie pozarlo ;-) z tej radosci sacze wlasnie Pilsnera :P
Witam
Już trzeci raz skorzystałem z Cash Back'u i bez problemów. Dzisiaj dostałem zwrot za 40D + 17-85. Dokładne 385zł. Kody wysłałem w połowie października.
Pozdrawiam
40D + 17-40 L + 50 f/1.4 + 28-135 + 190XProB
Dołączam się do pytania zadanego przez chuckyy: który "serial" trzeba wpisać w pole formularza? kupiłem zestaw kit 40d+ 580 EX II.
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Nie będzie żadnego, czyżbyś miał sprzęt ze sklepu w Regensburgu?![]()