A ja mam takie pytanie - co musi zawierac dowod zakupu? Tzn. co musi byc napisane na rachunku - numer seryjny czy wystarczy samo "Canon 5D - body"?
A ja mam takie pytanie - co musi zawierac dowod zakupu? Tzn. co musi byc napisane na rachunku - numer seryjny czy wystarczy samo "Canon 5D - body"?
czy ktos ubiegal sie o zwrot na 580ex II?? mam kod wyciety z pudełka i nr. na lampie ktore nijak sie od siebie maja.. nr. z body 40'tki byl taki sam jak nr. kodu na pudełku.. z lampa jest inczaej.. podobnie sprawa ma sie z moja stara 430'tka (sprawdzalem tylko dla porownania) - tam tez jest inny nr. na lampie i inny na pudełku
![]()
mam rozumiec, ze lampy sa jakos "inaczej" oznaczane
aha, i co w przypadku gdy na paragonie mam napisane "akcesoria" zamiast nazwy lampy![]()
![]()
Widocznie dostales lampe nie z tym pudelkiem i tyle.
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 05-12-2007 o 15:07
Moment, jakim cudem na lampie masz numer EAN? To zwykle występuje jedynie z kodem kreskowym. Na lampie jest gdzies ten kod? Nie mam teraz jej po ręką, żeby zerknąć, ale jestem prawie pewien, że nic takiego na lampie nie ma. EAN to generalnie najczęściej na pudełkach i opakowaniach występuje.
Dziwnie wyglada ta naklejka
KMV10 - nie żadnym cudem tylko po prostu na każdym opakowaniu jest kod ean.
Pzdr.