Dzisiaj dostałem kolejny cashback........tym razem była informacja ze list doszedł itp, $$$ doszła dokładnie w 28 dni.
PZdr.
Dzisiaj dostałem kolejny cashback........tym razem była informacja ze list doszedł itp, $$$ doszła dokładnie w 28 dni.
PZdr.
18.XII.07 to nic, ja czekałem od CZERWCA i nic, z dziebka dłużej. Dzisiaj udało mi się dodzwonić do oddziału który zajmuje się tego typu problemami, miła pani powiedziała mi co jest nie tak, poprawiliśmy to i mam dostać pieniążki w ciągu 21 dni, mam nadzieję że tym razem dojdą. Jakby ktoś miał podobne problemy to tu jest nr tel. 00 800 121 30 60
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Nie przesadzaj czlowieku
Wyslalem zwykly priorytet 11go grudnia, dzis dostalem maila, ze list dotarl 19 grudnia i cashback jest w trakcie realizacji (do 20 dni). Spodziewam sie przelewu w okolicach polowy stycznia, nie predzej. Tak czy inaczej, widac, ze wszystko idzie sprawnie, a swieta to swieta i ludzie wolne maja![]()
Wysłałem 14 grudnia - mail własnie doszedł.
Napisali że list orzymali 12/31/2007
Wiec wszystko w należytym porządku![]()
Przesylka wyslana 13 grudnia -mail wlaśnie doszedl ,list otrzymali 12/31/2007
Jest ok !
Pozdrawiam
Miesiąc po wysłaniu zgłoszenia i po mailu z pytaniem co się dzieje że nie dostałem od nich potwierdzenia,dzisiaj dostałem z canona maila potwierdzającego przyjecie zgłoszenia oraz dokumentów.Kasa ma być na moim koncie w ciągu 20 dni od daty otrzymania dokumentów( 19.12.2007)
Czekam teraz na przelew!
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------
hej, coś drgnęło - ja też dostałem dzisiaj maila. Będzie dobrze
A tak swoją drogą.... Swoją przesyłkę wysłałem PRIORYTETEM 11 grudnia, do Irlandii dotarła 28.12.07. Jaki jest numer działu obsługi klienta poczty ? Taki priorytet to mogą sobie "wsadzić"... Powinni oddać kasę.![]()
Mi się wydaje, że POLECONY to najgorszy sposób na wysyłkę takiego zgłoszenia. Taki list trzeba jakoś specjalnie odbierać a wysyłacie na PO BOX więc może iść tygodniami...
Ja wysłałem zgłoszenie (40Dbody i 60 macro) 19.12.2007 i wczoraj 2.01.2008 dostałem maila z potwierdzeniem od Canona, że rozpatrują.
Wysłałem listem priorytetowym, ale zwykłym nie poleconym.