W Kielcach 'toto' wszystkie takie 'mundre' Panie, ze hoho...
W Kielcach 'toto' wszystkie takie 'mundre' Panie, ze hoho...
Jesień przyszła, dzień coraz krótszy a nawet jak jest to ciemny, jak kto nie pstryka w studio to pomysłów na zdjęcia brakuje więc wymyślają ludziska wyimaginowane problemy zastępcze :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
"Tak sobie wyobrazasz Kielce...."![]()
A 70 -200 f4 mam.I dla mnie ma tylko jedna wadę.Za aparatem do którego jest podpięte musi stac ktos kto umie nim fotografowacNajnudniejsze dla mnie jest 35/1,4L ,bo ciągle nim fotografuje,ale nuuuudne
![]()
![]()
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
[Kurde ale pogoda chyba skasuję albo wyrzuce to nuudne 70-200 f4 L.]
Ja wczoraj robilem sobie zdjecia mego oblicza zenitarem 16 z~~30cm.Bożeż jaką ja mam brzydką gebę.[i nuuudną]Wszystkie skasowałem.Pfuj.Pozdrawiam Łukasz.:-)
Ostatnio edytowane przez janmar ; 13-11-2007 o 11:20 Powód: Automerged Doublepost
A ja już za kilka dni wezmę mojego niedużego beznadziejnego Pentaxa i komplet nijakich szkiełek (wszystkie jakieś takie małe, ostre nie wiedzieć czemu, z filterkiem 49... kur... jakie to nudne) upcham po kieszeniach kompletnie bezpłciowe negatywy (bez koloru, zaziarnione i w ogóle zanim się zrobi zdjęcie to i tak wiadomo jak będzie wyglądać... bez sensu) i pójdę na miasto uprawiać "sztukę", przeznaczoną wprost do szuflady :-D
Pozdrawiam Marku :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
mój typ - mój pancolar 1,8/50 - nie domyka przesłony ponizej 11 - ze starości, a nie mam pineiędzy żeby go dać do nasmarowania
dlatego beznajdzejny
bo nie mam czasu zanieść do naprawy
beznadziejny ot*, jak ten wątek..
[nie sądziłem że ludzie mogą z nudów takie głupie wątki zakładać.. ]
*ot - takie staropolskie słówko, nie Off Topic :]
Nie ma nudnych obiektywów, są tylko marudy które nie potrafią wykorzystać tego co mają.
Jak wam się wasze obiektywy nie podobają to możecie mi je oddać, a ja wam pokażę, że nudne nie są.